arkadaslar ben boyle seylere inanmam pek ama gozlerim bir anda sisti kasınmaya basladı sonra sag elimde kabarcıklar cıkmaya basladı bir saat icinde anlam veremedim
Kuzenimin nisani vardı ortalarda cok dolandım nazar degmis olabilir mi?
Belirttiğin belirtiler, ciltteki bir alerjik reaksiyon veya başka bir cilt durumu ile ilgili. Gözlerde sulanma, kaşıntı ve elde kabarcıklar ortaya çıkması, çeşitli faktörlerden kaynaklı olabilir. Bunlar arasında:
Alerjiler: Polen, toz, hayvan tüyü gibi alerjenlere karşı duyarlılık. Dermatolojik Durumlar: Egzama, kontakt dermatit gibi cilt rahatsızlıkları. Enfeksiyonlar: Viral veya bakteriyel enfeksiyonlar. Hava koşulları: Sıcak, soğuk veya rüzgarlı havaya maruz kalma.
Genel durumunuzu bilmediğim için, ancak uzaktan tahminde bulunabilirim. Bulunduğunuz bölgede bir hastaneye başvurmanız daha iyi olur
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
polen alerjim var cicek gordugumde gozlerım sulanır ama benım goz pınarlarım cok kasınıyordu kasıya kasıya bu hale geldi. ayriyaten lens de kullanıyorum onun etkisş var mıdır bilmiyorum ama Şu an da sag gozumun tam olarak içi kasınıyor yani goz bebegım kasınıyor
Polen alerjisinden dolayı olmuş olabilir şikayetlerin. Lens kullandığını belirtmişsin bu da bir etken tabi şikayetlerinde. Göz yorgunluğu ve stres kaynaklı da olabilir. Ayrıca kaşıdığını belirtmişsin mikrop kapma ihtimali de söz konusu. polen alerjisi için antihistaminik göz damlaları veya alerji ilaçları kullanmak, belirtilerini hafifletebilir. Ancak bu tür ilaçları kullanmadan önce bir doktora görünmen faydalı olur. Çünkü benim buradan söyleyebileceklerim sınırlı.
Rica ederim! Fakat geçmezse değil de, ben vakit kaybetmeden görünmeniz taraftarıyım. Çünkü bu tarz durumlarda beklemek durumu biraz daha kötüleştiriyor.
Alerjik reaksiyona nazar demek... Sağlık sektörü istediği kadar gelişsin, uğraştıkları buyken elden ne gelir ki. Sadece alerji değil, başka sorunların da var anlaşılan.
Ortamdan virüs kapmışsınız. Muhtemelen birisi hastaymış. Selamlaşma-sarılma sırasında bulaşmış olabilir. Bir doktora gidip, gerekli tahlilleri sağlayın. Yok cin, büyü vs. bu ahmaklıklara kanmayın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Ne nazarı hayatım kalabalıkta mikrop bulaşmış ve vücudun alarjik reaksiyon göstermiş.. Zaten salgın döneminde kim bilir ne hastalıklar vardı o kalabalıkta.. Geçmiş olsun, bi sağlık kuruluşuna göstermekte fayda var
@birvarmısbiryokmus64 gözlerinden ne kadar güzel olduğunu anlaşılıyor asıl. Fotoğrafı ilk gördüğümde bunu düşündüm çok geçmiş olsun bu arada bence bir doktora görün
bilmiyorum büyü mğ ama onceden beni cok korkutuyolardı sureklı gece kulagıma seher diye yani ismimle fısıldıyolaedı bide annemin sesiyle lavaboya bile gidemiypdum takıp edilıyomus gibi hissediyordum