Aşk İlişkileri Kuzenım bu paylaşimi yapmış. Bide baktim beni silmiş? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aramız limoni olduğu doğru. Beni silmiş? Onu görmezden gelmiştim bilerek. Kendisi birsey demedi o an. Birkaç gün sonra o resmî paylaştı sonra sildi beni? Siz ne düsünüyorsunuz? Kuzenım bu paylaşimi yapmış. Bide baktim beni silmiş? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Biz ne düşünelim bu konuda? Sana gönderme yapmış ve silmiş işte konu kilit üzerine ne konuşalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden hemen silmedi peki? Neden bekledi bır kaç gün? Onu görmezden geldim o gün silseydi ozaman? Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Ne bilelim onu da ona sor Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Ooo iyi laf söylemiş bizim milletimiz böyle sen de iyi aayak değilsin şimdi sonuna kadar haklı millet adam insanlıktan çıktı iyicene 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Beni silmiş baktım yenı demekkı ıyı koymuş yaptıgımız SonMohikan71 +1 yıl Yalnız bu senin ne karakterde olduğunu gösterir sana etkisi var ona yok Soran +1 yıl Etkisi olmasaydı laf sokmazdı be silmezdi
LeyaLeya Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Aranızda ne geçtiğine bağlı olarak düşüncem değişir 0 0 Yorumla
DarknessWolf Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Sözün nereye gittiği belli ozaman. Aranızda ne oldu? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden özelden yazmadı? Madem öyle düşünüyor ezık bence Yorumla DarknessWolf +1 yıl Neden muhatap olsunbir "y a v ş a k" ile? (ona göre) Yorumla Soran +1 yıl Ondan nefret eden bir kaç kız var listesinde oda biliyor onu silmiyor ama beni siliyor? Yorumla DarknessWolf +1 yıl Bana boş savunmalar ve karşı eleştiriler yapacağına mevzuya dair iki laf edebilseydin düzgünce anlardık.. meşgul etme Yorumla
SanSebastian23 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. mesajı vermiş sana 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Mesaj? Yani beni silerek mi bellı ettı bana soyledıgını? Yorumla SanSebastian23 +1 yıl sen gördükten sonra hemen sildiyse evet Yorumla Soran +1 yıl Öyle yaptı zaten bugün aynı gün sildi Yorumla
TazeLim10 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Tribe girmiş kuzenin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyin tribi? Yorumla TazeLim10 +1 yıl ona sormak lazım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Biz ne düşünelim bu konuda? Sana gönderme yapmış ve silmiş işte konu kilit üzerine ne konuşalım
Neden hemen silmedi peki? Neden bekledi bır kaç gün? Onu görmezden geldim o gün silseydi ozaman?
Ne bilelim onu da ona sor
Ooo iyi laf söylemiş bizim milletimiz böyle sen de iyi aayak değilsin şimdi sonuna kadar haklı millet adam insanlıktan çıktı iyicene
Beni silmiş baktım yenı demekkı ıyı koymuş yaptıgımız
Yalnız bu senin ne karakterde olduğunu gösterir sana etkisi var ona yok
Etkisi olmasaydı laf sokmazdı be silmezdi
Aranızda ne geçtiğine bağlı olarak düşüncem değişir
Sözün nereye gittiği belli ozaman. Aranızda ne oldu?
Neden özelden yazmadı? Madem öyle düşünüyor ezık bence
Neden muhatap olsunbir "y a v ş a k" ile? (ona göre)
Ondan nefret eden bir kaç kız var listesinde oda biliyor onu silmiyor ama beni siliyor?
Bana boş savunmalar ve karşı eleştiriler yapacağına mevzuya dair iki laf edebilseydin düzgünce anlardık.. meşgul etme
mesajı vermiş sana
Mesaj? Yani beni silerek mi bellı ettı bana soyledıgını?
sen gördükten sonra hemen sildiyse evet
Öyle yaptı zaten bugün aynı gün sildi
Gülme emojisi koy o görsün sonra engelle
Tribe girmiş kuzenin
Neyin tribi?
ona sormak lazım