Son 3-4 aydır devam ediyor eskiden pek ciddiye almazdım ama artık kötü gözukmeye başladı parmaklarım ve sanki dahada ilerliyor gibi geçmiyor neden bu şekilde mantar olabilir mi? sağlıkcı varsa yardımcı olabilir mi.

Son 3-4 aydır devam ediyor eskiden pek ciddiye almazdım ama artık kötü gözukmeye başladı parmaklarım ve sanki dahada ilerliyor gibi geçmiyor neden bu şekilde mantar olabilir mi? sağlıkcı varsa yardımcı olabilir mi.

Mantar değil bir tür egzama.
Sıcak bir duş alıyorsun, hani eller artık büzüşür ya o noktaya gelene kadar iyice yıkan. Sonra çok sivri olmayan bir törpü ucuyla hafif hafif al dokunun kabasını.
O kısıma krem sür nemlendir. Bunu birkaç defa yapman gerekebilir ama sonra geçecektir
Sağol denerim
Merhaba. Geçmiş olsun öncelikle..
Görünen hasar mantar enfeksiyonu gibi duruyor, ancak başka sebepler de bu tarz belirtilere neden olabilir. Tırnak mantarı genellikle tırnakta kalınlaşma, renk değişikliği (sarı veya kahverengi), tırnak kenarlarında kırılma ve pul pul dökülmeye yol açar. Ayrıca, beslenme eksiklikleri, travma veya sık sık kimyasal maddelere maruz kalma da bu tür tırnak problemlerine neden olabilir.
Bu tip tırnak sorunlarının altında yatan nedeni tam olarak anlamak için bir dermatoloğa başvurmanız faydalı olacaktır. Doktorunuz tırnak mantarı olup olmadığını teşhis etmek için tırnak kültürü gibi testler yapabilir ve uygun tedaviyi başlatabilir. Mantar varsa, antifungal kremler veya oral ilaçlar reçete edilebilir.
Sağol
Cevap
0Cevap
mantara benziyor doktora görün ilerlemeden yayılmadan
Yahu mıdem kusucam 🤢🤢🤢
Parmağımı ye demedim knk çözüm yolunu arıyom rahat ol
Yuh 😂😂😂
Ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?