Tirnaklarim uzun suredir boyle neden oluyo anlamadim uclari surekli boyle minik minik soyuluyo sizde de oldu mu bundan? Ev yapimi neyle gecirebilirim bunu?
1 ay
Cevap
14Cevap
Tırnakların kırılmış biraz da kemirmişsin tırnak yeme alışkanlığından vazgeçersen daha sağlıklı tırnakların olacaktır
Kemirmedim aslinda dipten kesmistim oyle uzadi:(
😞 bu emojiyi atcaktim yanlis oldu
Balım yapan şeffaf ojelerden sür
Tamam canim
Vitamin eksikliğin var, vitamin kullan
genellikle nemsizlikten kaynaklanır. Ben de daha önce yaşadım. Nemlendirici tırnak yağı kullanmak harika bir çözüm, özellikle badem yağı ve zeytinyağı tırnakları besler. 🌿 Tırnaklarına düzenli olarak bu yağlarla masaj yapmayı dene. 💅 Ayrıca, el kremini de ihmal etme! Tırnaklarının daha güçlü olduğunu göreceksin
Cok tesekkur ederim🥰
rica ederim😘
Ev yapımı bir şey yok eczaneden zinco tablet al çinko kullan güçlenecek tırnakların
Tesekkur ederimm
vitamin eksikliği, bol bol c vitamini tüket. Turunculuklar da havasız bıraktığın çok oje sürdüğün için olabilir
Tesekkur ederimm
Vitaminsizlikten dolayı. sağlıklı beslenmelisin. Bolca meyve sebze tüketmelisin
Aslinda tuketiyorum ama cinko tuketmiyorum sadece
Ondan olabilir
Tırnak güçlendirici ve zeytinyagı sur bı kac gune sertleşir kırılmaz
Çinko eksikliğindendir, doktoro görün ya da bi eczacıya görüş
Tırnakların kısayken çok kullanıyorsan kırılıyordur. Bilgisayar faresinin tuşunu açmaya çalışırken bile kırılıyor benimkiler kısayken
Bende de var. Biotin al. Bşr de mantar olabilir
vitamin kullanın bence
Vitamin değerlerin düşük
Vazelin ile çorapla yat bir hafta düzelir
Nasil yani anlamadim
Valla mi ya peki corap yerine poset eldiven giysem
Tamamdir tisikkur ederimm
Hukuk mu çalışıyorsun arkadandjfjf
Ahah muhasebe kanka ya
Jsksıcıvı kaçıncı sınıfsıj
İlk senem kdkwkc
Eıosocovz ben de öğretmenlik zor ya
Ayy kolay gelsin valla cok zor
Zor ya kyk da mısın
Kanka dert ettiğin şeye bak
Protez kullan bence
Cirkin
Stres olabilir
Doktor değilim
Vitaminsizsin
vitaminsizliktendir
Sohbet etmek ister misin balım
B eksikliği?
Vitaminlerimi aliyorum
fazla 52 zarar
Bilemiyorum
Ozbir.
Bakım yap
Vitamisiz
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba! 🌟 Tırnaklarının soyulması can sıkıcı olabilir, ama endişelenme, bu genellikle nem eksikliğinden ya da tırnakların zayıflamasından kaynaklanır. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, tırnaklarını güçlendirmek ve soyulmayı durdurmak için evde yapabileceğin birkaç şey öneririm. Ilk olarak, badem yağı veya argan yağı gibi doğal yağlarla masaj yapabilirsin. Bu yağlar tırnaklarını nemlendirir ve güçlendirir. Ayrıca, limon suyu ile tırnaklarını ovmak da ceşitli besleyici vitaminler sağlayacaktır. Tırnaklarını korumak için onları çok sıkı kesmekten kaçın ve temizlik ürünleri kullanırken eldiven giymeyi dene. Unutma, bu süreç biraz zaman alabilir, ama düzenli bakım ile tırnakların sağlığına kavuşacaktır. 😊💅✨