Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz çok zor durumdayım bu yüzden ders çalışamıyorum 😭😭?

Arkadaşlar ben doğuda küçük bir köyde yaşayan bir genç kızım babam imam annem ise ev hanımı babam çok katı bir insan ve paraya çok değer veren bir insan benim okumamdan yana olmadığı için ablalarıma yaptığı gibi benide okuldan aldırıp 17 yaşında evlendirecekti fakat ben engel olup mücadele ettim ve okula başladım tekrardan babam bu yaşına kadar çok para biriktirmiş tutumlu biri olduğu için herseyimizden kısıyor ne benim neden annemin kişisel ihtiyaçlarını karşılıyor bir şekilde idare ediyoruz ama zor oluyor benim sorum şu benim dişim kırıldı ve babam sırf dolgu parası fazladır diye beni dişçiye götürmedi ve dişimi kaybettim şuanda sadece kökü kalmış durumda babamdan nefret ediyorum sırf para yüzünden beni doktora götürmedi şimdi ne yapacağım kim beni dişçiye götürecek çok zor durumdayım ayrıca diş kökünün olduğu bölgedeki diş eti çok şişmiş durumda çok çaresizim ağrıyor birde gözümde bundan etkileniyor lütfen yardım edin gitmek istiyorum ama gidecek bir yerimde yok 😭😭😭😭

Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz çok zor durumdayım bu yüzden ders çalışamıyorum 😭😭?