Merhaba, ben doğuda küçük bir köyde yaşayan bir genç kızım. Babam imam, annem ise ev hanımı. Babam çok katı bir insan ve paraya aşırı değer veriyor. Benim eğitimim konusunda da aynı tutumu gösteriyor. Ablalarıma yaptığı gibi, beni de okuldan aldırıp 17 yaşında evlendirmeyi planlıyordu. Ama ben buna karşı çıktım ve mücadele ettim; tekrar okula başladım.
Babam, tutumlu birisi olduğu için her şeyimizden kısıp, ne benim ne de annemin kişisel ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu durum aile içinde çok zor bir yaşam sürdürmemize neden oluyor. Son günlerde başıma gelenler beni iyice çaresiz hissettiriyor. Dişim kırıldı ve babam dolgu parası çok fazla diye beni dişçiye götürmedi. Şimdi sadece diş köküm kaldı ve bu durumdan dolayı diş etim çok şişti. Her gün yaşadığım ağrı dayanılmaz hale geldi. Babamın paraya karşı olan bu tutumu yüzünden sağlık sorunlarıyla baş başa kaldım.
Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Kimse beni dişçiye götürmeyecek gibi hissediyorum. İçimde bir korku var, bu durumun daha da kötüye gideceğinden korkuyorum. Yalnız ve çaresizim. 😭😭😭😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer