Arkadaşlar kilo verme sürecindeyim 84 kilodan 73 kiloya düştüm. Bir arkadaşım seninle uzun zamandır görüşemedik kahve içelim beraber diyor ama benim ozguvenim yerlerde ne yapacağımı bilmiyorum kötü göründüğüm için gitmek istemiyorum. Sizce düşündüğüm gibi miyim :( gitmeli miyim kafam çok karışık
Güncellemeler
1 yıl
Beni cesaretlendirdiğiniz için çok teşekkür ederim 🥹🤧
Ama kuzucum baya da kilo vermissin sacmalama hepimiz aynı kiloda miyiz sen sagligin icin kilo vermeye diyetine devam et zaten mis gibi vermissin kilonu. Arkadaşınla oturup muhabbet etmek bile ozguvenini bir adım ileri taşır 😊
Kilonu gösteriyosun ama yinede iyi duruyorsun o kiloya bilemedim.
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
:( çok kötü hissediyorum böyle görünmek hoşuma gitmiyor çabalıyorum da ama ne yapacağımı bilmiyorum bu sorun insanlarla görüşme isteğimi bitiriyor resmen
O kiloyu kaç aya verdin verebiliyorsan iyisin hiç veremeyende var. Ve sana tavsiye kendini sevmediğin sürece ilerleyemezsin. Kilona rağmen kendini sev gün gelecek zayıflayacaksın emin ol
İnsanlar kırıcı ben değilim hatta kilolu kişileri tatlı bulurum ve bu tür şeyleri sorun etmiyorum sadece insanların kriterlerine uymaya çalışıyorsunuz ben olsam kilolu da olsam kendimi severim. İnsanlar zayıf olduğundada konuşuyorlar hiçbir şey yemiyormusun sana ekmek vermiyorlarmı vb. nr yapsan beğenmezler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kötü değil
E ne güzel kiloda vermissin. Güzelce giyin sık parfümünü aç saclarini ve pozitif ol, gülümse yeter kaldı ki arkadasinmis ilk defa gorusmeyeceksiniz ki
:( evet ama bilmiyorum uzun zamandır kimseyle görüşmedim özgüvenim çok kötü bu kilolar yüzünden
Ama kuzucum baya da kilo vermissin sacmalama hepimiz aynı kiloda miyiz sen sagligin icin kilo vermeye diyetine devam et zaten mis gibi vermissin kilonu. Arkadaşınla oturup muhabbet etmek bile ozguvenini bir adım ileri taşır 😊
Teşekkür ederim 🥹🤧
Hayır kahve içmeye gitmelisin ne güzel kilo vermişsin işte kesinlikle 73 kilo kötü değil kendini kötü hissetme lütfen
Kilonu gösteriyosun ama yinede iyi duruyorsun o kiloya bilemedim.
:( çok kötü hissediyorum böyle görünmek hoşuma gitmiyor çabalıyorum da ama ne yapacağımı bilmiyorum bu sorun insanlarla görüşme isteğimi bitiriyor resmen
O kiloyu kaç aya verdin verebiliyorsan iyisin hiç veremeyende var. Ve sana tavsiye kendini sevmediğin sürece ilerleyemezsin. Kilona rağmen kendini sev gün gelecek zayıflayacaksın emin ol
4 ayda verdim. Bunu deniyorum ama insanlar çok kırıcı :(
İnsanlar kırıcı ben değilim hatta kilolu kişileri tatlı bulurum ve bu tür şeyleri sorun etmiyorum sadece insanların kriterlerine uymaya çalışıyorsunuz ben olsam kilolu da olsam kendimi severim. İnsanlar zayıf olduğundada konuşuyorlar hiçbir şey yemiyormusun sana ekmek vermiyorlarmı vb. nr yapsan beğenmezler.
Niye utaniyon ne güzel zayıflamışsn daha fit görünürsün
ciddi bir kilon yok ama yine de verilebilir diye dusunuyorum ve kendini soyutlar ya da saklarsan ileride daha da kotu olur, bulusmaya git derim
Diyetisyenim 55 kiloya gelmemin sağlıklı olacağını söyledi bunun için çabalıyorum ama insanlar sürekli kilodan dolayı kötü hissettirdi beni :(
ne kadar cabaladiginin farkina var ve gurur duy kendinle, insanlari ciddiye alma cunku zayiflasan da laf etmeye devam edecekler
Evet :( hiçbir zaman yorum yapmayı bırakmıyorlar. burada önemli olan sağlık aslında ama...