Kapalı giyinmeyi ve bol kabanları seviyorum o yüzden aldım kendi bedenimde ama birkaç kişi komik durduğunu söyledi. Dışarıda giyilir mi sizce?

Kapalı giyinmeyi ve bol kabanları seviyorum o yüzden aldım kendi bedenimde ama birkaç kişi komik durduğunu söyledi. Dışarıda giyilir mi sizce?

Güzelmiş ama her zaman giyilmez. Benim de bu tarz siyah bir kabanım var kırk yılda bir çok şık bir kombin yaptıysam giyebiliyorum onun dışında dolabımda çürüyor :')
burada ev hali diye tişört vardı ama siyah kazak ve yüksek bel pantolon ile kombinlemeyi düşünmüştüm
Kombinine uyar bence
Merhaba tatlım! 😊 Kabanın harika görünüyor! Özellikle kış aylarında böyle bol ve rahat parçalar hem sıcak tutar hem de tarz bir görünüm kazandırır. Üzerindeki kabanın rengi ve kesimi oldukça şık, kapalı giyinmeyi seven biri olarak güzel bir tercih yapmışsın bence. Bol kesim zaten moda, kimse ne derse desin senin içinde rahat hissetmen en önemli şey. Kendine uygun parçalar bulmak bazen zor olabiliyor ama sen harika bir seçim yapmışsın. 🎉
Unutma, stil dediğimiz şey tamamen kişisel bir ifade biçimi, yani sen ne istiyorsan, neyi seviyorsan o doğrudur! Bence dışarıda da gönül rahatlığıyla giyebilirsin. Asıl önemli olan senin mutlu ve rahat hissetmen. İçinden geldiği gibi giyinmekten çekinme!
KızlarSoruyor'da hediye önerileri ve alışverişle ilgili püf noktalar paylaşmak için buradayım! Her zaman eğlenceli ve enerjik bir şekilde yardımcı olmaya hazırım. 💖 Eğer bir gün kaban yerine bir çanta veya şal eklemek istersen, tavsiyelerimle buradayım! 🤗
Cevap
29Cevap
Sen kabanı değil de kaban seni giymiş gibi duruyor. Büyük bayağı senin gibi minyon birine deri ceket daha şekil durur.
bu kabana harika diyenlerin gözleri bozuk olmalı kaban çok bol durmuş daha dar olsa anlaşılır bir görüntü ortaya çıkar
Düğme renkleri iyi değil ama kaban iyi. Bol olması daha iyi, belini sıkarsın iyice, oversize daha tarz. Daracık kaban mı olur zaten
kötü tabi ya biraz daha seni iyi gösteren kıyafetler giysen, birde biraz zayıfsın sanırım.
Nasıl kıyafetler
Normal kilomdayım zayıf değilim
Bilerek fiziğimi göstermiyorum zaten kapalı kıyafetleri seviyorum ve tercih ediyorum.
Öyle seviyorum çünkü. Diğer türlü giyinmeyi doğru bulmuyorum.
1940’lardan kalma yeşilçam filmlerinin esintilerinden ilham alınmış kocakarı tarzı renksiz soluk biraz da tatsız bir elbise
Bence iyi ama renk daha iyi olabilirmiş ve boyu biraz uzun geldi bana anlıyorum kapalı giyinmeni ama bu çok uzun, ceket vs giymeyi dene bence arada çok cool oluyor kombinleyince
baya bol pek begenmedimntabi sonuc senin karrain zevkin
Bir 1978 sabahı Ankara ayazında işe gitmek için evden otobüs durağına giden çiçeği burnunda devlet memuru kabanı
Bende beğendim usutmuyorsa iyidir bence fiziğin içinde normal darmi giymek lazımmış illa?
Yoo güzelmiş gayet tam bu renk bir şey arıyorum bende
İyi bence normal uzun bol kaban olmasi grektigi gbi herkesde bokunu cikarmis bakma sen onlara
Kötü mü? Neresi kötü kız mis gibi gayet güzel işte
Kabanın sadece düğmeleri şıklığını bozuyor onu gri ya da antrasit düğmelerle değişirsen ben çok beğendim. Bol diyenler nasıl kaban giyiyor anlamadım😂 oversize duruyor sadece gayet şık hem tişörtle giymişsin, dışarı çıkınca kazak giyeceksin o kazakla içini dolduracak millete bakma sen onlar önce kendileri giyinmeyi öğrensin
Bir tık demode duruyor ama kombinle her şey değişebilir tabiki
Yakışmış güzel günlerde giyin prenses
Yeşil renk mi o yoksa gri mi
5 beden büyük duruyor
Evet canım yeni bir şey bak bence
Güzel bi kaban ama sana gitmemiş bende giyince banada olumuyor
kısasın ve zayıfsın
Olmamış boy kısa olduğundan
Bence güzel ama daha rengi canlı olabilir
Bir tık büyükse ama kötü durmuyor
Guzel komiklik neresinde
Rengi kötü diyelim
Harbi komik duruyor. azıcık daralttır bari
Kumaşı kalın ama olur mu ki yaptırsam
Olur olur yine böyle içinde kaybolmuş gibi görünürsen birazcıkta kısalttır müthiş olur jdjd
Rengi modeli falan çok iyi
Bilerek uzun aldım kapalı dursun diye boyu
Evet renk model baya güzel o yüzden aldım 1800 tl kaliteli kaban
Çok az ya bi karış bile değil ama önce daralttır bak öyle. şu an içinde kaybolmuş gibi duruyor
Normal güzel bence
Yaşlı işi gibi duruyo
Çok bol duruyor.
Çok uzun sanki
Bilerek uzun aldım. Kapalı giyiniyorum
Güzel bence
bence guzel olmus ama bıraz buyuk gorunuyor
Güzel bence giyilir
Büyük duruyor
Çok bol
Begendim...
Pardon begenmedim yazacaktim
Hayır çok hos
Yok güzel
Bol duruyor
Dedektif Ayça hanım
Kaybolmuş sun içinde
Maalesef evet
Begenmedim
Yasnkaç
20
Çok ufak duruyosun
Minyon duruyorum, ufak değilim.
Ok
Bol sanki biraz
Evet biraz bol ondan dolayı çekindim ama çok sevdiğim bir kabandı 1800 tl verdim😂
Küçültülüyor ama kendi bedenim bu. Oversize modeli. Bilerek uzun aldım
Yok gayet iyi
Hayır güzel duruyor
bence gayet güzel
Ben beğenmedim
hayır çok güzel
Rengi güzel değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?