Böyle ne yapacagim?

Kendimi bildim bileli yalnızım yaşım 29 kimse yok hayatimda ne bir samimi dost ne bir sevgili ciddo düşündüğüm biri de yok bur taraftan yaşım geçiyor oylece ben bekarım işten eve geldiğimde sadece öyle yürüyüşe cikiyorum tek başına başka yapacak bir şey bulamıyorum onu da sürekli tek yapiyorum zaten onun dışında iş yerinde arkadaşlar var ama zamanında çok mobbing de gördüm hiç birini sevmiyorum gerçek arkadaşım değiller zaten ☹️ iş yerin de de yalnız kaliyorum guruplasma çok var ben bir guruba pek dahil olamiyorum olsam sürekli ezilmeye çalışıyorum e başka sosyal ortamlara giriyorum iyi insan bulamıyorum gerçekten herkes kötü niyetli bunları geçtim anksiyete problemim var ölüm korkusu yaşıyorum şu an toplu taşıma kullanamıyorum asansör camlı olanlara binemiyorum yüksek yerlere çıkamıyorum e bu sorunum zaten hayatımı oldukça kısıtlıyor tek başına da şehir değişikliği yapıp turlara katılıp gezemiyorum insanlar yurt dışına çıkıyor ben şuradan şuraya gidemiyorum psikologa gideyim diyorum ama ilaç almak istemiyorum psikolog da bir kav psikologa gittim onları da samimi bulmuyorum sürekli para veriyorum 5 seans benle tanışma yapıyor kısacası arkadaşlar ne yapacağım bilmiyorum cikmak istemediğim zamanlarda evdeyim 20 li yaslarim geçiyor akıp gidiyor moralim bozuluyor 😔 içimi dökmek istedim
Böyle ne yapacagim?