Acaba ne yapsam?

Çalıştığım yere mehsull getiren cocugun biri benden hoslanmis mudurlede arasi iyi, en sonda numarami almayi başardı, konusmaga basladik 3gun 5 gun hersey iyi gidiyordu fakat sevgili degildik, sonra kavga yaptik ayrildik , 2 hafta üst üste markete beni gormek icin geldi şans eseri tutduramiyordu beni göremiyordu, telefonda konuştuk, barıştık, senin için geliyordum amma seni göremiyordum dedi merak ettim flan..
Düzenli konuşmağa başladık, tiktok sayfasini buldum , video resimini paylasmis, baktim bi kiz yorum yazmış aşkm flan, ss alip ona yolladim şerefsiz dedim yürü gt yoluna, Aciklama bile istemeden engelledim
Mudurume ses yollamış dinlet kiza diye , ne biliyim isteseydim, şahsi diger numaramla yazardim sana fakat bana inanmyorsun kendin bilrsn sayfa arkadaşımda o kulaniyor flan.. mudurune bile demiştim zamaninda girip yorum flan yazsin sayfa arkadaşımda spamda flan
Müdürümde evet dedi oldu böyle şeyler , ben inanmadim açığı
1 gün sonra baktim canli yayinda fakeyle girdim, gördüm başkası, gerçektende dediyi gibiymiş.. arkadaşındaymşş hesab
Fakat bilmiyorum gözden perde asmak içinmi açtırdı arkadaşına canlı yayım, yoksa gerçekten en başından arkadaşındamıydı hesab?
..
Kafam allak bullak..)
Acaba ne yapsam?