Çalıştığım yere mehsull getiren cocugun biri benden hoslanmis mudurlede arasi iyi, en sonda numarami almayi başardı, konusmaga basladik 3gun 5 gun hersey iyi gidiyordu fakat sevgili degildik, sonra kavga yaptik ayrildik , 2 hafta üst üste markete beni gormek icin geldi şans eseri tutduramiyordu beni göremiyordu, telefonda konuştuk, barıştık, senin için geliyordum amma seni göremiyordum dedi merak ettim flan..
Düzenli konuşmağa başladık, tiktok sayfasini buldum , video resimini paylasmis, baktim bi kiz yorum yazmış aşkm flan, ss alip ona yolladim şerefsiz dedim yürü gt yoluna, Aciklama bile istemeden engelledim
Mudurume ses yollamış dinlet kiza diye , ne biliyim isteseydim, şahsi diger numaramla yazardim sana fakat bana inanmyorsun kendin bilrsn sayfa arkadaşımda o kulaniyor flan.. mudurune bile demiştim zamaninda girip yorum flan yazsin sayfa arkadaşımda spamda flan
Müdürümde evet dedi oldu böyle şeyler , ben inanmadim açığı
1 gün sonra baktim canli yayinda fakeyle girdim, gördüm başkası, gerçektende dediyi gibiymiş.. arkadaşındaymşş hesab
Fakat bilmiyorum gözden perde asmak içinmi açtırdı arkadaşına canlı yayım, yoksa gerçekten en başından arkadaşındamıydı hesab?
..
Kafam allak bullak..)
Düzenli konuşmağa başladık, tiktok sayfasini buldum , video resimini paylasmis, baktim bi kiz yorum yazmış aşkm flan, ss alip ona yolladim şerefsiz dedim yürü gt yoluna, Aciklama bile istemeden engelledim
Mudurume ses yollamış dinlet kiza diye , ne biliyim isteseydim, şahsi diger numaramla yazardim sana fakat bana inanmyorsun kendin bilrsn sayfa arkadaşımda o kulaniyor flan.. mudurune bile demiştim zamaninda girip yorum flan yazsin sayfa arkadaşımda spamda flan
Müdürümde evet dedi oldu böyle şeyler , ben inanmadim açığı
1 gün sonra baktim canli yayinda fakeyle girdim, gördüm başkası, gerçektende dediyi gibiymiş.. arkadaşındaymşş hesab
Fakat bilmiyorum gözden perde asmak içinmi açtırdı arkadaşına canlı yayım, yoksa gerçekten en başından arkadaşındamıydı hesab?
..
Kafam allak bullak..)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bülent Ersoy gibi kızsın daha iyilerini bulursun canını sıkma
Merak etme daha iyilerini bulursun elbet
Doğru bildiğini yap şüpheleniyorsan konuşma
Senin güvenin sarsıldı bir kere boş ver
Belki dogru diyor diye kendimi yiyip bitirdim)
gerekeni
Karışık bir durummus
Arkadasindadir