İş arıyorum fakat 4 yaşında oğlumla gidip gelebileceğim sigortalı bir iş bulmaya çalışıyorum. Ama bulmadım bugün bayağı dolaştım, bi tane iş var sigortasız 5000 maaşlı çocuguda sıkıntı etmiyor. Orayamı başlasam yoksa biraz daha mı arasam bulabilirmiyim bilmiyorum?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Uzatma hic. Oradan direk basla ki sonra dshs iyisini ararsin. Cocuk cok ufak mi, anneye birakamiyorsun galiba
maalesef
Maddi cok mu zordasin, yalniz yasiyorsinuz galiba
Açtan ölmüyorum canım sadece evde duracagıma boş boş bi gelirim olur diye
Acik olabiliriz canim. Hayat cok zor sartlar ortada. Acikca konusmaktan kaybetmrzsin seni yargilsyacak halim yok. Neticrdr cocukla is aramak kolay degil belli ki borc ihtiysclar var. Haklisin.
Yalniz zor, cabaliyorsun. Umsrim cozersin.
Bence biyerdrn baslamalisin ya
Teşekkürler anladım🙏
Memnun oldum, samimi birisin cok sevdim. Sana yazmak istedim ama mesajlarin kapaliydi sanirim. Musade varsa mesaj atabilir miyim
Yazamiyorum size hala, mesaji acar misiniz
Tayeks var değirmenköyde kreşide var fabrika İstanbul'a serviside var araştırın
Silivri degirmenköy mü?
Evet
şu an eleman alımı da var
Ya cok sağol yaaaa
Noldu aradın mı naptın
Yarın görüşmeye gitcem inşallah.. valla olursa çok dua ederim sana..
Çünkü aradığımda kıres kısmını insan kaynaklarıyla görüşmeniz gerekiyor dediler
Şöyle ki çocuklar ile fabrikaya gidiyorsunuz ordan da çocukları alıp servis ile kreşe götürüyorlar. Size referans verebilirim. Tavsiyem şu olur size tecrübeniz var mı dikiş makinasında falan derler ise çok eskiden kısa süre çalıştım diyin bişi olmaz yine de gösteriyorlar. Maaşları ayın 5 i ni geçmez.
Benim zaten modelislik sertifikam var kalıp bilgim falan gerçektende çok az makine kullandım.. ama biz elde kalıp cıkariyoduk numune atolyesinde
Cumartesi pazar çalışması yok ama cumartesi günü çalışma olduğu zamanlarda mesai veriyorlar bayramlarda falan alışveriş kartı veriyorlar
Sertifikamı işkura bağlı bi kurumdan almıştım
Sertifika da var mutlaka alırlar sizi
Hadi inşallah memnun kalırsınız
Ya cocukları götürdekleri kreş devlete mi bağlı ücret alıyorlarmı? Fabrikaya yakın mı? Konu çocuk olunca yani insan güvenilirmi acaba düşünüyor haliyle sonra sıkıntı çıkmaz inşallah
Ücret kesintisi yok kendilerine bağlı diye biliyorum tam emin değilim ama orada çalışanlar hep çocuklu gidip geliyorlardı işe muhtemelen ücretsizdir
Kusura bakmayın sizide meşkul ettim ama gerçekten vakit ayırdığınız için çoook teşekkürler🙏🙏🙏
Ordan çalışan birine mesaj attım cevap yazınca size dönüş sağlarım
Aşk olsun efendim ne kusuru birbirimize böyle güzel şeyler ile yardımcı olmayacak isek insanlığın ne önemi var işiniz olsun mutlu olun bana en büyük teşekkürü etmiş olursunuz
sigortasız iş yapma..
naptın
Bir yerden başla yinede göz atarsın.
Evden internet üzeri bazı iş yöntemlerinide deneyebilirsiniz, günlük 100 ile bin lira arasında kazanırsınız
Yardmci olayim istersen
Ne konuda?
İs tkp et beni
Yazsana
bulduğun iş ne ile alakalı ve kaç kişi çalışıyor
Dükkan giyim üzerine patron bayan var sadece
o zaman gir derim sana
İşkura basvur
İlk oraya Basvurdum zaten..
Gerı donus olmadımı
Sadece iş ilanlarını söyledi birkaç tane.. gerisi işverenle sizin aranızda ben bilmem diyor.. pek yardımcı olmadi yani
orada sana bi kisi atanması lazım
Takip yollasanabana