Şöyle açıklayayım x hastanesinde doktor olan biri başka bir şehirdeki hastanede olan bir hastanın e nabiz bilgilerine sistemde bakabilir mi? İsim soyisimden veya tcsinden? Doktorlara açık e imza diye bir şey varmış dilerseler ulaşabiliyormus aranızda doktor olan varsa bilgilendirebilir mi?
Hasta özel olarak enabzi sms onay yapmadı ise bütün doktorlar bütün hastaların hastane kayıtlarına bakabiliyormus bu doğru mudur
Güncellemeler
1 yıl
Acil
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kanka onun ayarını kapatmazsan eczacı bile görüyor ayarlardan erişimi kısıtlıyosun göremiyo görmek isteyince sms geliyo söylemezen göremez 😂
İşte çoğu kişi bunu bilmiyor mesela benim spontane ayarlar ne şekilde ise o şekilde bıraktım. E devlet sifremle giriyorum normal e nabiz şifremi hatırlamıyorum çünkü. Çoğu kişi erişim kısıtlılığı yapmamıştır bnce.
Ayarlardan tam olarak nerde var bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz
Evet bütün doktorlar görür.
Neden sordun ki bunu bir sprun mu var
O sistem değişmedi mi emin misiniz
Sen başka bir hastaneye gittiğinde doktor seni geçmiş muayenelerine göre muayene ediyo. Sen bile gmiş işlemlerini görebiliyosun e nabızdan doktorlar da görüyo. Geçen kan vermiştim sağlık ocağında uzman doktora gittim kan bilgilerim görünüyodu orada.
Ama sen o doktora fiş kesmişsin. Benim bahsettiğim durum farklı. Diyelim sen İstanbul'da yaşıyorsun Ankara 'daki herhangi bir doktor kendi sayfasından seni görebilir mi tcni vs bir şekilde bildiğini varsayalim? Ben bundan bahsediyorum
Görüyor kanka tabiki. Hasta nakli oluyo mesela sen bütün belgelerini elinde götüremezsin ki sistemde kayıtlı. Doktorların kendi sistemi var oradan hastaların kayıtlarını görüyolar. Neden bu konuya bu kadar takıldın
Ama sadece seni muayene edecek doktor görür. Kayıt oluşturmazsan göremez diye biliyorum
Aynen ben de bundan bahsediyorum kayıt yoksa göremez diye düşünüyorum. Nakil olayı farklı nakil olduysa artık diğerinin hastasin. Benim söylemek istediğim şey sen doktorsun hiç hastan değil x şahsı onun herhangi e nabiz bilgilerine sistemden erişebiliyor musun?
Hayır erişemez hastanın bilgilerinin gizliliği var
Evet görüyorlar
sen veröediğin sürece e nabızını bakamaz