Her iki tiroid lob boyutları ve isthmus kalınlığı normaldir.
Tiroid gland parankimi heterojen olup, parankim ekojenitesi hafif azalmıştır. Konturları düzenlidir. Tiroid parankiminde hipoekoik yamasal alanlar ve ekojen septa imajları izlendi. RDUS bakıda bez kanlanması hafif artmıştır (Kronik tiroidit?).
Tiroid her iki lobda ve isthmusta solid ya da kistik nodül izlenmedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bişeyin yok.
sağlık bilginiz var mı
Var. Dr demedimi sana bişeyin yok diye.
doktorum acaba sen gravesmisin dedi ultrasonda çekildim oysaki yine bendensindigrafi istedi sindigrafşyi cuma günü çekildim ogünün 4 gün öncesine kadarda 5 ml tyramazol içtirdi
Hormon dengeleyici vermiş
kan değerlerimde tsh diye birşeyler kırmızı çıkmıştı o yüzden gitmiştim yani bu troid anlık gelişebiliyor düzeltebiliyormu şimdi ben ne hastasıyım
Tsh kaç?
ilk gittiğimde tsh 0.01 0-27.4.2 bir ay sonda endoklobine gittim kan alındı
ve ultrason öncesi yapılan kan tahlilimde sonuç
troid stimule edici TSI 1.88 çıktı sonra ultrason çekildim doktor acaba sen gravesmşsin dedi tekrar sindigrafi istedi ilk kan sayımım 18.10.2024 de diğer TSI ise 20.11.2024 de açıklandı ultrasonda bunlardan 15 gün sonra çekildi
oldu 3 ay
Horman baskılayıcı ilacı kullan somra bir görün. Korlulacak bir şey yok önlem iyidir ama.
inş sindigrafide ultrason gbi çıkarsa troid değilmiyim acaba kanlanma felan yaxıyor ondsn korktum
tyramazol kullandım sindgrafim çekildi sadece sonuç bekliyorum
Keşke sindifrafiye ihtiyaç duymasaydı. Sen takılma korkma.
çok korkuyorum gerçekten bende kaygı bozukluğu oluştu sırf bu yüzden birde vücuduma radyasyon verdiler sindigrafide ben 4 ay öncesine kadar iyiydim derdimi anlatamıyorum kimseye inş bir şey çıkmaz
teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için
birde o dönemde ben çok aşırı tavuk döner yedim hazır 2 aylık dönemde ne olduysa o ara oldu
Birincisi hiçbirşeyden korkma biliyoeum elinde değil ama iyi düşün. İkincisi altta yatan vardı birşeyle bu olay tetiklemiştir kaygını son olarak ise kesinlikle o hormonlu tavukları lütfen yeme. Hindi al kendin yap ya da annen yapsın hindiyle fazla oynayamıyorlar canı tez. Hee birde covit a$ışı oldunmu? Ve vaktimi falan almadın dilersende dm den yaz istediğin zaman yardımcı olurum en önemlisi bu psikiyatristlik düşünceler diğerleri çerez kalır.
istek attım
Sağ lob boyutu 27×21 mm sol lob 26×18 istmus kalınlığı 8 mm ile normalin üzerindedir tiroid peşi parankimi ileri derece heterojen olup içerisinde hipeoikik psödonoduler alanlar ve eksojen fibröz septesyonlar izlenmişti
Yazamıom mesaj
Az işim var bugun muhakka dönecim
İstek falanda yok bende
Tiroid stimule edici immünglobulin <0.10 ne demek
Hormon çok çalışıyor
Çokmu yani nolcak 0.10 çok mu ki
0.10 olan ne
Tiroid stimule edici immünglobulin
TRB DE 0.800 çıkmış
Dr a git
Niye tsı nasıl