Ya çenemin kenarında lenf bezi diye geçiyor galiba böyle ceviz büyüklüğünde kitle var elime geliyor ve onunla oynadım sağa sola ittim şu an çok ağrıyor ama sadece sağ tarafta var soldaki küçük yani normal ama sağ taraftaki sert ve şişik...
Gitmeye neden korkuyorsunuz asıl gitmezseniz korkmanız lazım önemli bir şey olabilir kuzenime de böyle bir şey olmuştu yemek yerken aniden şişti vs direkt doktora gitmiştik uzun yıl olduğu için ne tanı konuldu hatırlamıyorum ama direkt doktora gitmeniz çok daha iyi olacaktır.
Teşekkür ederim ya ağrısı fazla olursa gitmek zorunda kalırız bende gitmek isterim ama AİLEM bişey yok bizde de var diyor ama onlardaki şişkin degil anlamıyorlar işte lenf bedi şişkin olmaz benimkisi yumurta gibi sişmiş ve sert ayrıca top gibi sağa sola gidiyor oynadığım için de ağrıyor diğer taraftaki böyle değil oynamıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Enfeksiyona bağlı lenf şişliği oluşmuş.
5-7 gün Antibiyotik alırsanız geçer
Enfeksiyon yumuşak olurmuş hayır bu kanser ağlicam😭😭🥺🥺
Sert benimki yaaa😭😭😭Saol taraftaki dediğin gibi normal yumuşak ama saf taraftaki setty
O kadar büyük bir şişlik normal gibi durmuyor doktora gidiniz
Vallaha böyle oynuyor sağa sola
Ama çok korkuyorum gitmeye
Lenf bezim Yerinden çıkmış gibiydi soldaki normal ama sağdaki sert ve şişti
Gitmeye neden korkuyorsunuz asıl gitmezseniz korkmanız lazım önemli bir şey olabilir kuzenime de böyle bir şey olmuştu yemek yerken aniden şişti vs direkt doktora gitmiştik uzun yıl olduğu için ne tanı konuldu hatırlamıyorum ama direkt doktora gitmeniz çok daha iyi olacaktır.
Teşekkür ederim ya ağrısı fazla olursa gitmek zorunda kalırız bende gitmek isterim ama AİLEM bişey yok bizde de var diyor ama onlardaki şişkin degil anlamıyorlar işte lenf bedi şişkin olmaz benimkisi yumurta gibi sişmiş ve sert ayrıca top gibi sağa sola gidiyor oynadığım için de ağrıyor diğer taraftaki böyle değil oynamıyor
Ağrısı olsa da götürseler ya
Ceviz büyüklüğü bana fazla geldi yani herkes de falan yok çenenizi açmada konuşmada vs zorluk yaşıyor musunuz?
Bu zamana kadar bişey yoktu oturduğum yerde oynadım onla o yüzden ağrı yaptı şu an
Mesela çenemi sağa çeviriyorum ya kitle hissediliyor ve tam çeviremiyorum çenemi
Ama. oynadiktan sonra başladı bu çenemi sağa çeviremiyorum
Sol taraf rahatça çeviriyorum ama sağ tarafa çeviremiyorum ama oynadıktan sonra başladı normalde bişey yoktu
Anladım kontrol edin şişme vs ağrı falan olursa direkt doktora gidin bence geçmiş olsun umarım önemsiz bir şeydir