Sağlık Popom çok acıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 bugün 1 saat falan bisiklet sürdüm popomun üstüne oturamıyorum, sele popomu mahvetti. napıcam ben nasıl geçecek? kalıcı hasar olmuş mudur? yaşayanlar? Güncellemeler+1 yıl of ne kadar saçmalamışsınız ya, sizde de popo var bu soruyu farklı yerlere çeken acizlere sesleniyorum Popom çok acıyor? Cevapla Fal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sinanbey33 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Duşa gir ılık bir duş al yumuşar çıktıktan sonra da cilt bakım kremi varsa onu sür iyice vücudun onu kremi emdiğinde rahatlatır merak etme 2 2 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla sinanbey33 +1 yıl Rica ederim geçmiş olsun bir süre bisiklet binme dinlen Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yarına bir şey kalmaz. Sert bir seleye sahipsen acıtır. Ya seleni değiştir, ya da seleni yukarı bakacak şekilde biraz kaldır. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl önerin var mı, brooks b17 kullanıyorum Yorumla XG10AV +1 yıl Silikon Jelli selelere bakın. Marka farketmez. Yorumla Soran +1 yıl tamamdır teşekkür ederim Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Sağlık konusunda 901 cevap paylaştı. Bişey olmuyo motorda aynısı banada oluyo uyuşuyo bazen :D 0 0 Yorumla
Benibilmiyorsun Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Silikon sele üstleri var onlardan al 1 4 Yorumla Soran +1 yıl ben uzun zamandır bisiklet sürmüyordum, brooks b17 selem Yorumla Benibilmiyorsun +1 yıl Ben çok sürüyorum bisiklet dağ gezileri falan yapıyorum. Ama öyle detaylı araştırmadım. Sert bi selem vardı. Ona bi kılıf aldım süngeri bişey. Süngeri olan terletti. Sonra silikonlu bişey aldım o iyiydi baya Yorumla Soran +1 yıl anladım teşekkür ederim, ben dağ gezisi yapmıyorum şehir içinde kullanıyorum silikon işini araştıracağım Yorumla Benibilmiyorsun +1 yıl Tamamdır gud nayt xd Yorumla
RubbieRolePlayy Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kalıcı hasar olmaz, kısa sürede geçer. 0 0 Yorumla
emeritus Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Sağlık konusunda 909 cevap paylaştı. zamanla geçer, herkeste oluyor. 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geçer birkaç güne 1 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Sağlık konusunda 905 cevap paylaştı. Yok bee sende geçer bir güne 0 0 Yorumla
Gardummmmmm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Gel bı kremliyelim 😅😅😅 0 1 Yorumla Gardummmmmm +1 yıl Takılıyorum ya😬😬 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Duşa gir ılık bir duş al yumuşar çıktıktan sonra da cilt bakım kremi varsa onu sür iyice vücudun onu kremi emdiğinde rahatlatır merak etme
teşekkür ederim
Rica ederim geçmiş olsun bir süre bisiklet binme dinlen
Yarına bir şey kalmaz. Sert bir seleye sahipsen acıtır. Ya seleni değiştir, ya da seleni yukarı bakacak şekilde biraz kaldır.
önerin var mı, brooks b17 kullanıyorum
Silikon Jelli selelere bakın. Marka farketmez.
tamamdır teşekkür ederim
Bişey olmuyo motorda aynısı banada oluyo uyuşuyo bazen :D
Silikon sele üstleri var onlardan al
ben uzun zamandır bisiklet sürmüyordum, brooks b17 selem
Ben çok sürüyorum bisiklet dağ gezileri falan yapıyorum. Ama öyle detaylı araştırmadım. Sert bi selem vardı. Ona bi kılıf aldım süngeri bişey. Süngeri olan terletti. Sonra silikonlu bişey aldım o iyiydi baya
anladım teşekkür ederim, ben dağ gezisi yapmıyorum şehir içinde kullanıyorum silikon işini araştıracağım
Tamamdır gud nayt xd
Kalıcı hasar olmaz, kısa sürede geçer.
zamanla geçer, herkeste oluyor.
surtunme cok olmusdur seftalinde aciyordur
Geçer birkaç güne
Duşta Ilık suyla Yıka Yumuşar.
Yok bee sende geçer bir güne
ne diyeyim simdi oturma ustune🤣
Poponu rahat bırak. Geçer zamanla
Bi bak kanıyor mu
Gel bı kremliyelim 😅😅😅
Takılıyorum ya😬😬