Bende omad yapıcam yani tek öğün doktor izni olarak boyum 1 50 ideal kilom ise 48 8 ayda 18 20 kilo verebilir miyim ve verdikten sonra nasıl koruyabilirim?
Verirsiniz belki vermesine ama haftada 1.5 2 kilo belki kardiyo kaynaklı hadi 2.5 sun üstü vermek sağlıklı değil pek hocam beslenme iyi protein ve gün içi belirli saatler de 20 Gr proteini tammalicak halde beslenme şart
Hocam un şeker bıraktım aşırı iyi his ediyorum kahvaltım şu an güncel de 4 yumurta salatalık 8 dilim domates ve biber vs 7 zeytin gibi saat 10 öğün bu benim sabah kahve içip kardiyo yaparım ve öğün sonrası 10da saat 15 gibi 20 gr protein 18-19 gibi bir defa daha 20 gr kadar protein tüketirim ara zamanlar da ise mutlaka 1-2 elma 19 öncesi üzüm karpuz vs saat 20 ve sonrası için bir şey yemiyorum saat 21 gibide 22 kadar kardiyo yapıyorum
Mümkün ama önermem bundan dolayı böyle yazdım hocam kusur olduysa af olsun amacım sizi yanlış yönlendirmemek haftada 1.5 2 verip sağlıklı be kalıcı vermek en iyisi
Mutlaka nohuttan farklı tarifler veya iki bardak yulaftan su ile blender yapıp sıvı halde bir tatlı kaşığı yağda tavada krep yapıp yapıp tüketim yapın ortalama 22 gr proteine denk oluyor en iyisi bu olacaktır :)
Ameliyat vs asla olmadım hocam çok tehlikeli şeyler 100k vs tamam önem arz etmiyor aşırı ama gerçekten sağlık olarak 15-20 günler sıkıntı :) hep problem yaşıyor veya çöküyorlar mutlaka doğal ve proteini iyi alarak vermek önemli :)
Önermem zaten. ilk altı ay çok güzel yiyemiyor sun iştah yok acikmkyorsun. ama mide iyikestikce hacim arttikca fazla yemeye başlıyorsun. yani diyettekiyle aynı mantık. diyeti bıraktığında nasıl geri alıyorsan yine aynı. doğal yollarla vermek her zman daha mantıklı. yavas yavaş verin acele etmeden bu işin en önemli kuralı yavaş ve sağlıklı beslenerek bunu yaşam tarzı haline getirmek. spor da her zaman yapabileceğin hayatına entegre edebileceğin tarzda bir spor olmaliki devamı sağlamış olasın