-Acile gittim serum taktılar bu ilaçları yazdılar , sivri sinek sokması , kol , ayak , ellerimi açamıyorum ve ayakta kalamiyorum, soruyu bile zor yazdım parmaklar hareketsiz.
Ellerim hâlâ geçmedi , dermatolojiye gitsem düzelir mi?
Çok geçmiş olsun gülüm acil şifalar dilerim 🙏 🥰 nasıl bir sivri sinek sokmasiymis bu böyle alerjin var demekkki @Semih6934 arkadaşımızı da arı sokmuştu ve bu haldeydi onu etiket yaptım canım belki bu konuda sana yardımcı olabilir
@r_engarenkyollar Teşekkür ederim abla tabi ki @Dostoviski Öncelikle geçmiş olsun ben acile gitmiştim nabzımı ölçmüşlerdi ekg çekip kan tahlili yapmışlardı sonrasında da serum vermişlerdi kanımda enfeksiyon tespit edilmişti ve antibiyotik ilaç yazmışlardı
@Semih6934 teşekkür ederim benimde aynı şekilde EKG falan çekilmedi nefes darlığının olup olmamasini sordu yok dedim , sonra serum verdi mutlaka ilaç yazdı gorseldekileri şu an bir iniklik sislikte yok , sırtımda kollarda küçük kırmızı şeyler de çıkmaya başladı anlamadım nasıl bir sinekmiş , bu böyle olmayacak en iyisi dermatoloji
@Dostoviski Rica ederim 🙏 Mesela bende nefes darlığı oluyordu hatta serum verdikleri sedyede uykuya dalarken bile boğulur gibi olmuştum ve sanırım antibiyotik ilaçlar 2. günden itibaren tam etki göstermeye başlıyor
@r_engarenkyollar İyi şu an hafif inme var kaşıntı ağrı gitti iğne vuruldum tekrar hatta geziyorum şu an ayakta durabiliyorum yarına düzelirim herhalde tamamen
Gereken ilaç tedavisi verilmiş. Etki etmesi 3 günü bulur. Tavsiyem eğer 3-4 gün sonunda olumlu bir değişiklik olmazsa farklı çözüm yolları aramalısın. Çok geçmiş olsun 🙏🏻