Ben memnun değilim bir keresinde üşütmüşüm her yerim nasıl ağrıyor gittim aile hekimine dedi neyin var halsizim dayak yemiş gibiyim hocam dedim neyse boğazıma baktı boğazların kızarmış dedi ama bademciklerin iyi bir şey yok dedi bende nasıl ya dedim evet bademciklerin de bir şey sen istersen bir daha bak dedim niye baktım yok bir şey hocam benim zaten bademciklerim yok ki nasıl yok yok işte küçükken çok büyükler diye aldılar dedim inanmadı bir daha baktı hım evet yokmuş dedi neyse ben size reçetenizi yazayım dedi gönderdi Allah’a emanet gidiyoruz bunlara ya 😅
Bizimki mal ya 😂 Kapıya öküz gibi randevusuz hasta bakılmaz yazmışlar, bende sistemden randevu alıp gideyim dedim ama sistemde tüm hafta kapalı görünüyor randevu alınmıyordu bende gittim sıra bekledim girdim "randevun var mı" dedi bana😂 Sisteme girdim ama alamadım dedim almaya çalışmışsın yeterli onu merak ettim dedi😂
Çok iyi bir kadın zaten aile hekimleri işinde daha uzman bir acil doktorundansa aile hekimine gitmek her zaman daha iyi sonrası gerekirse doktora yönlendiriyorlar zaten.
Memnunum çok güzel ilgileniyor, ben İstanbul'a gittiğim zaman kış zor geçer diye ilaç bayağı yazmıştı hepside zinde kalacak şeylerdi kibar birisi ama ben çekiniyorum kendisinden.