Güncel olarak ülkemizde yetişen doktorlarımızdan memnun musunuz hem karakter hem başarı olarak? Yüzde kaçı genel anlamda iyi?
% 0-20
% 20-40
% 40-60
% 60-80
% 80-100
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece göz , diş ve kalp cerrahısının doktorları cok kibar ya yemın ederım her ay nerdeyse ıkı kez hastaneye net gıderım her seferınde baska bı hastane baska bı doktor ama hepsı mı oyle işinden memnun olmayabılırsın yeterıncs saygı gormuyo olabılır kendı ozel hayatında sorun olabılır ama davranışları dovecek gıbıler tersliyolar kibirli ama hangı dis doktoruna gıdersem gıdeyım hepsı cok tatlı ınsanlar🥰
Hayır değilim arada bir doktora giderimgittigim 10 doktordan 5i beni sanki zorundaymış gibi muayene eder ve sanki işinden hiç memnun değil gibi tavırları vardır surekli terslerler istemiyosanız niye oluyisunuz kardesim doktor?
doktor dahil ülkemizde her şey maddi beklentiye döndü. her şeyi bitirdik insanlık namına...
teşekkürler :)
Ne demek. Söylediğiniz doğru sadece doktorluk değil her meslek para için yapılır olmuş. Haklı bir söz
Cevap
6Cevap
Hayır memnun değilim
Onlar başımızın tacı emeklerini ödeyemeyiz İyi ki varlar saygı duyuyorum hepsine Çok da seviyorum
Özel de bile kibir abidesiler. Başarılısındır, özgüvenin tavandır falan ama kibir ayrı bir boyut.
Ben özellikle diş doktorlarından çok memnunum hepsi mi erkeği kadını naif kibar olur hala bana prenses diye hitap eden doktorum var😊
Doktorlardan memnunum ama hastanelerden ve hala bitiremedigimiz bürokrasiden memnun değilim.
Doktorluk güzel de zaman geçtikçe yaşlı hocalar eğitmeyi bırakıp parasını alıp oturdukça eğitimsiz asistanlıklar uzmanlıklar dert ki ne dert
Allah aşkına liyakat mı kaldı doktorlar gitti kalanlar da kıytırık meslek tecrübesi yok muayne etmiyorlar sadece ilaç yazıyorlar bir şey rica etsen dikkate almıyorlar
Kendi karşılaştığım doktorları düşünürsem hepsi olağanüstü egolu, insiyatif alamayacak kadar korkak ve sadece parası için bu mesleği seçmişler
Egolu olduklarını düşündüren birkaç şey saymanızı rica etsem? Bazı doktorlar insanı tınlamıyor bu doğru. Bunun haricinde birkaç şey daha sayabilir misiniz?
Canim müge anli cok severim kendisini
Menmun olmadığım süreler daha çok
Fazla bilgilendirici değil
0,8 i iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?