Sağlık Kilonuz iyi mi, az mı, fazla mı? SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 https://youtu.be/EJyIA7e6LRk?si=U86OQjlqlwcG-YLyBen anlamadım 3 kilo gitmiş istemeden neyse kış gelsin alırım yine Kilonuz iyi mi, az mı, fazla mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. kilom ideal benim 0 0 Yorumla
Pömpüş Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl 1.50 boya 38 kilo zayf gibi tam emin deyilim ama azmı çokmu konusunda 1 3 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Rüzgarlı havalarda ağır zincir falan dola kendine 😀 Yorumla Pömpüş 1 yıl 😂 en son seçeneyim o olacak galiba 😂 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Dalgıçların ağırlık kemerinden de olabilir 😀😀 Yorumla
OverCross Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Son tartı 241 morbid obezitenin ötesinde bir yerlerdeyim sanırım 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 776 cevap paylaştı. Fazla ama memnunum sonuçta obez değilim 1 1 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Memnunsan sorun yok 👍🏻👍🏻 Yorumla
_gunes__00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl boyuma göre zayıfım 1 4 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Ye biraz sen de o zaman _gunes__00 1 yıl Yiyoruz zaten aç kalmıyoruz SülfürükAsit 1 yıl Afiyet olsun _gunes__00 1 yıl Teşekkür ederim
özgürruhluminik Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl 7 kilo fazla 1 3 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Bişey olmaz o kadardan Yorumla özgürruhluminik 1 yıl Çok da umrunda değil açıkçası Yorumla SülfürükAsit 1 yıl İşte bu en güzeli kendiyle barışık insanları severim pozitif insanlardır. Sen de öylesin belli Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Sağlık konusunda 675 cevap paylaştı. Merhaba kanks 1.81 e 120 kiloyum. 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 473 cevap paylaştı. İyi.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kilom ideal benim
1.50 boya 38 kilo zayf gibi tam emin deyilim ama azmı çokmu konusunda
Rüzgarlı havalarda ağır zincir falan dola kendine 😀
😂 en son seçeneyim o olacak galiba 😂
Dalgıçların ağırlık kemerinden de olabilir 😀😀
Son tartı 241 morbid obezitenin ötesinde bir yerlerdeyim sanırım
Fazla ama memnunum sonuçta obez değilim
Memnunsan sorun yok 👍🏻👍🏻
boyuma göre zayıfım
Ye biraz sen de o zaman
Yiyoruz zaten aç kalmıyoruz
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Kilom çok az. Hiç İyi değil
7 kilo fazla
Bişey olmaz o kadardan
Çok da umrunda değil açıkçası
İşte bu en güzeli kendiyle barışık insanları severim pozitif insanlardır. Sen de öylesin belli
İyi olduğunu düşünüyorum
Merhaba kanks 1.81 e 120 kiloyum.
İyi..
Zayıf
İdeal bence