Sana bir tüyo , apandisit için topuk testi, ayaktayken parmak uçlarına kalk topuklarının üstüne kendini bırak, karnında bir şey çarpacak ağrı yapacak.
Gaz sıklıkta şiddetli ağrı yapar, yediklerin bağırsaktan geçerken ağrıtabilir (acı ve baharatlar. Ovulasyon (yumurtlama ) döneminde kasık ağrısı olur, takribi reglden 5gün sonra. Ayaklarını üşüttüysen karın ağrısı olur. Sırta vuran ağrı böbreği işaret eder. Miden delindiyse neyse o kadarı yoktur.
Ne zamandır var bulantı ve başka şikayetlerin de var mı ağrı sürekli var mı gelip gidiyor mu bıçak saplanır gibi mi tarif eder misin
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Bu sabah namazında öyle oldu hala geçmedi sağ alt tarafında var ağrı hafif midem bulanır gibi oldu hiç böyle olmamıştı birden oldu sadece iki gündür belimin yanları ağrıyordu ve dünde sebepsizce karnım gurulduyordu çok
Karın guruldaması oldu ağrı dindikten sonra şuanda pek ağrı yok hafif yeri yanıyor gibi bağırsak duvarları krampları ya da gaz sıkışması olabilir yani tam bilmiyorum
Hocam senin gazın gelmiştir osurmaya utandigin için tutmussun geri göndermişsin o da yukarıda sıkışmış olduğu için kramp yapar. Osurugun geldiyse odadan çıkıp yap rahatla ya ayıp değil ki
Haha buna güldüm öyle olmadı pek yani böyle aniden başladı ağrı sabah namazında yaklaşık üç saat şiddetli bir ağrı devam etti uzandım yine geçmedi biraz ağladım ağrıdan uzanmakmi iyi geldi bilmiyorum hafiflemete başladı sonrada acile gittim zaten
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Arkadaşlar aniden sağ karnımda şiddetli bir ağrı oluştu ve geçmiyor yarım saattir çok şiddetli hareket bile etmekte zorlanıyorum?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sana bir tüyo , apandisit için topuk testi, ayaktayken parmak uçlarına kalk topuklarının üstüne kendini bırak, karnında bir şey çarpacak ağrı yapacak.
Gaz sıklıkta şiddetli ağrı yapar,
yediklerin bağırsaktan geçerken ağrıtabilir (acı ve baharatlar.
Ovulasyon (yumurtlama ) döneminde kasık ağrısı olur, takribi reglden 5gün sonra.
Ayaklarını üşüttüysen karın ağrısı olur.
Sırta vuran ağrı böbreği işaret eder.
Miden delindiyse neyse o kadarı yoktur.
şişme falan da varsa apandisit falan olabilir bir hastaneye git
Şişme biraz çok değil midemde bulanıyor hafif
Ne zamandır var bulantı ve başka şikayetlerin de var mı ağrı sürekli var mı gelip gidiyor mu bıçak saplanır gibi mi tarif eder misin
Bu sabah namazında öyle oldu hala geçmedi sağ alt tarafında var ağrı hafif midem bulanır gibi oldu hiç böyle olmamıştı birden oldu sadece iki gündür belimin yanları ağrıyordu ve dünde sebepsizce karnım gurulduyordu çok
Elinize sağ taraf boşluğa doğru bastır sonra geri çek çektiğinde bıçak saplanır gibi oluyor mu
Daha çok yanma oluyor ve bıçak saplanır gibide
Gaz olmuş olabilir tuvalete gir sık kendini biraz
Gaz ağrısı bu kadar şiddetli olabilirmi bilmiyorum
Bazen sıkışıyor olabilir yani. Gaz gelmiş tutmuşsan o ağrı yapar daha devam ediyor mu ağrı
şu an iyi ama korkuyorum böyle rahat değilim karnım böyle çok hassas olmuş gibi
Soda varsa icsene
Soda iyi değilmiş
Bak gazın yukarıda bir yerde sıkışmış olabilir. Kramp giriyor mu
Karın guruldaması oldu ağrı dindikten sonra şuanda pek ağrı yok hafif yeri yanıyor gibi bağırsak duvarları krampları ya da gaz sıkışması olabilir yani tam bilmiyorum
Hocam senin gazın gelmiştir osurmaya utandigin için tutmussun geri göndermişsin o da yukarıda sıkışmış olduğu için kramp yapar. Osurugun geldiyse odadan çıkıp yap rahatla ya ayıp değil ki
Haha buna güldüm öyle olmadı pek yani böyle aniden başladı ağrı sabah namazında yaklaşık üç saat şiddetli bir ağrı devam etti uzandım yine geçmedi biraz ağladım ağrıdan uzanmakmi iyi geldi bilmiyorum hafiflemete başladı sonrada acile gittim zaten
Bende de var ama kahve içince oldu
Sabah namazını kılmak için uyandım ve namazımı bile zor kıldım o zaman başladı ağrı çok kötü ağrıyor
:(( uzan biraz?
Ağrı 🤕 kesici al
Aynı kıpırdayamiyorum ağrıdan
tüh
Kahve iyi değilmiş bu arada dikkat et bence ağrıyı artırabilir
eger sag alt kisimdaysa apandisit olmasin?
Evet sağ alt kısımda ağrıyla beraber yanmada eşlik ediyor
apandisti bir arastir eger benzerse belirtiler acile gitmen gerekebikir
Baktım tam anlayamam ki kum dökme vs ona benziyor başka şeylerde yazıyordu sola elimi bastırınca göbek deliğime doğru bir batmada oluyor
apandist patlamasi falan varsa sakaya gelmez.. zehirler. hemen acile git bence
Ağrı tüm karına yayılmış gibi ve hafifledi biraz bu normal mi
bilemem :) doktora gitmekisin.. doktor degilim
Devam ederse mecbur gidecem teşekkür ederim yinede
gecmis olsun ablacim
Sağolun gittim acile şimdi daha iyiyim
gecmis olsun ne varmis
Sonuçlar temiz çıktı ilaç yazdı gaz sıkışması bağırsak krampları vs olabilir dedi
gecmis olsun tekrar
Teşekkür ederim
Kasık ağrısı olabilir
Onun gibi değil
Acile git
Ne gibi
Şiddetli sağ tarafta ağrı ve yanma
Karnında mı
Evet sağ tarafta
Kum döküyor ya da taş düşürüyor olabilirsin apansit de olabilir fazla bekleme acile git
Ağrısı şimdi batma gibi daha çok ve çok halsiz düştüm
Anladım kapalımısın
Evet
Kaç yaşındasın agrın ne durumda
Yaşım ne alaka
Merak ettim sordum Ev kızımısın
Fazla merak iyi değil yardımcı olduğun için sağol ben sadece sorunumu çözmeye çalışıyorum bilgin varsa paylaşabilirsin özel sorulara cvp vermiyorum
Tamam iyi günler
Gaz sancısı
Gaz sancısı bu kadar şiddetli olamaz ve geçerdi bir kaç dk bu geçmedi hala
O zaman apandist olabilir
Gerçektenmi neden oluyor ki Dr gitmem gerekiyormu acile yani
Evet acile git
Acilemi gitmem gerek ne zamana kadar geçmezse tehlikeli olur
Apandisitse ağrısı biraz hafiflermi yani geçmezmi hiç
Valla patlarsa zehirlenirsin bence kalk git
Korkuyorum herkes uyuyor kime ne diycem şimdi annem korkar
Valla uykudan uyanmaları ameliyatlık olmandan iyidir
O kadar olabilirmi yerimden zor kalkıyorum çok kötü ya