Ben gitmekle hata yaptım saten tamami ben suçluyum benn..
Diş hekimi ile kavga ettim sizce kim haklı?
Ben gitmekle hata yaptım saten tamami ben suçluyum benn..
Arkadaşlar devlete dişe gittim dişim ağrıyor ve çürük tü doktor disime bakti en arkadaki dişime vuruyor bende dedim ki abla o dişim agrımıyor onun önündeki agriyor diyorum kadın hayla en arkadaki dişime vuruyor sonra ben bisi göremiyorum sen benden daha mı iyi bileceksin ben diş hekimiyim dedi bende neden agriyor o zmn ve yanlış dişe vuruyorsunuz dedim tatlım o zmn başka diş hekimi gorun dedi gitti bende ne bu ilgisizlik biraz bari ilgilenin diye bağırdım sizce kim suçlu?
Allah bildiği yapsın devletteki diş hekimlerini. Onların yaptığı yanlış kanal tedavisi yüzünden enfeksiyon oluştu ve dişini çektirmek zorunda kaldım. Umursamıyorlar. Nasıl olsa, bizi beğenmeyen özele gidiyor diyorlar
Evet şerefsiz ler
Özele gideceksin diste devlette ilgi yok
Cevap
3Cevap
Sen suçlusun kadın haklı o zaman başka diş hekimine görün çok biliyorsan
😂tamam ciddimisiniz ya
Bak insallah diyorum o kadar çok dışın ağrır ki senin insallahhh yerinde duramazsın böyle acidan kıvranirsin dis hekimine gitiginde de sana dişinde birsey yok diyip gönderirler allahim nolurrr yarabbimmmm
Umarım haksız yere ettiğin bedduam sana geri döner tekrar
Bedduan
BAK INSALLAH DIYORUMMM INSALLAHH YASARSIN YASAT BUNA YASADIGIM SEYI YARABBIMMMM
Çok ciddiyim sen haksızsin
İnşallah başına gelirde anlarsın böyle kişiler başına gelmeden anlamiyor çünkü inşallah yarabbim başına getirsin
Tamam başına gelsinnn o zmn buraya gel bana yaz tamami inşallah gelir anlarsin
Kimseye iş ogretemezsin bilmediğin şeyler hakkında konuşma boş boş kadın haklı bu durumda, beddua etme millete boş yere kendi basina tekrar gelirse gorurum seni o zaman ben
Gelmiş saten başıma sen beni anlamıyorsun ya sende yaşa ki beni anla diye diyorum beni anlamıyorsun benim kadına işini falan ogretigim yok sadece söylüyorum o disim agriyor diye ben bu kelimeyi söyledim diye ona işini mi öğretmiş oluyorum
Üslup da önemli belki amacın kötü değildi söyleyiş tarzını bilemedigim için bir şey diyemeyeceğim ama dış ağrısi genelde yansır
Ya valla orada kadın gitti ben kadına bisi demedim halde öyle kala kaldım yani sinirlendim ağladım çıktım böyle ben söylemedim bi anda bağırdım ha bak kendi isteğimle değil bi anda bağırdım demekki o kadar zoruma gitmiş kadın güzel bi uslupla deseydi gitmezdi
Kadın bana resmen nie geldin ya burada keyf yapıyorduk dermişcesine ilgilendi
E bagirmissin simdi sen kadının yerine kendini koy dış hekimisin belli eğitimin var yüzlerce hastaya bakiyorsun birisi gelip sana o değil diğer dişim diye akıl veriyor kadın da patlamış ve sinirlenmiş olabilir ve iş ogretmeye kalkan birisine beğenmiyorsan farklı birinden hizmet al dersin yani ki o da senin gibi tonlarca insanla uğraşıyor insanlar sağlık çalışanlarını robot gibi görüyor ama onlarda sinirlenip tepki gösterebilir insanlar çünkü yorulmus olabilirler her gelene anlayış göstermek melek olmak demek
Ya anlamıyorsunuz yaa senin dışında ağrıdığında sen doktora şu disim agriyor demionmuuuu yaa demiyorsunuz lannn kadın kendimi seçim o biti bitti hangi fişi agriyorki diye boş yapmayın
Kendi mi secioo kadın hangi disinin agridini insanı kanser edersiniz siz
Ha göstermissen bir kere tepkisi fazla olmuş ama diğer türlü diretiyorsan sıkıntı
Ama bakın napim kadın başka disime. bakio. ben ağrıdan duramıyorum kadın bana birsey yok dişinde dio 🥺
Abla on disime vurur musunuz diyorum kadın halen o en arkdakine vuruyor hani bende nerde agri oldugnu söylemek zorundayım nerden bilcekki yolsa doktor.(
O arkdaki ne vuro acı var mı dio hayır abla dedim o acımıyor saten onun önündeki sızlıyor dedim ama o hayla en arkadakine vuro dio aciomu
Ben dis hekimi olacaksam bu şekilde ilgisiz olacaksam olmam. daha iyi bunlar rahata alışmış ohhh dolar bakmakta bakmasakta para gelioo bize salla diyorlar
😅 yani kusura bakma ama ben olsam ben de sinirlenirim neyse tamam konuyu kapatalım
.( tamam hayırlı geceler 🥺❤️
Niyetin kötü değil belki ama tavir yanlis geldi neyse ❤️
Kadına çok iyi davrandım benim huyum bide insanlara fazla iyi davranıyorum abla abla diye böyle ben bile böyle yaptıysam bir başkası napardi bilmiyorum uslubum çok iyiydi yani öyle şey birisi değilim ben 🥺
Doktor haklı, bi bildiği var ki diğerine bakmış. Bazen dişler birbirini tetikliyor.
Ağrın için gidiyorsun birde iş öğretmeye kalkıyorsun.
La bi st gidn Allah icinnn nolur yaaa yaw gidin böyle boş Yörük yapacaksanız yapmayinnnnn
Sakin ol çok hırçınsın
Sinirli olduğum için ola bilrimiii? Hırçın diyor ya saygı az saygı sinirlisin de bari köpek mi var senin karşında hırçın mişim
Sakin ol biraz ne sövüyorsun? Acın vardır anlarım geçmiş olsun ama bu şekilde ne bizimle ne de doktorla konuşmazsın. Üsluptan bahsediyorum.
Sizin uslubunuz çok güzel de benim uslubumu mu eleştiriyorsunuz hırçın diyerek mi usluplu olunuyor o zmn bende size diyorum üslup bu şekilde ise çok hircinsiniz.) Üslup lu oldum
Beni anlamıyorsunuz an la mı yor su nuz KADIN COK ILGISIZDI ILGISIZ BAKMADI BILE YA orada KOCAMANNN CURUK VAR BEN KENDIM GORUYORUM KADIN TAM BAKMADIGI ICIN GOREMIOO BANA orada BISI YOK BEM BEYAZ DIO
Ya olabilir var öyle doktorlar biz doktorun haklı olduğunu şey manasında dedik, hani bazen dişler birbirini etkiliyor ya o yüzden dedik. Yani ben sadece o yönden kadını haklı buldum ama ilgisizlik noktasında bir şey diyemem görmedim.
Dişin iyileşti mi?
İlk basta küfür ettm ama istemeden oldu o an çok sinirliydim benim amacım dişçi ile kavga etmekte değildi aslında böyle kadın öyle deyince çok dokundu hani birsey de demedim sadece ağrıyan dişimi söyledim kadin bağırdıginda bile abla diye sesleniyordum hayla kızıyordu sonra çekip gitti bende doldum öyle mal gibi kaldım ortada bi anda bağırdım aslında bağırmak istemedim bi anda çıktı istemeden tutamadım kendimi
Dişim ağrıyor.( 1 ay randevuyu bekliyordum buda böyle oldu özele gidicem sanırım
Oralara gelmişler diye bazıları havalı oluyor anlıyorum seni. Kusura bakma benim de baştaki yorumuma
Özelde daha hızlı hallederler dişini, ben de dişten çok çektim kaç tane dolgu var dişimde.
Önemli saten kadın kızdığı gibi benim gözlerim doldu gelemiyorum böyle şeylere.*
🥺
Geçmiş olsun özele gitmem lazım duramıyorum ağrıdan yanağım şişti
.((
Teşekkür ederim sana da aynı şekilde geçmiş olsun Allah şifa versin. İmkanın varsa geciktirme özeli
Teşekkür ederim 🥺❤️
❣️🙏rica ederim
Doktor haklı çünkü dişin ağrısı farklı yerlerde yansıyabilir benim ağrıyan dişimden 3 gerisi çürüktü o hiç ağrımıyordu
Canım benim o disim çürük tamami yani siyahlık onda var
Devlet böyle işte keşke gitmeseydim
🥺
Diş ekimi haklı
Sg surdan ya aptal canım soruyu okumadı bile
Soruyu oku aptalll
Okudum
Diş hekimi haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?