Erkek arkadaşım dişçiye git dedi. Sizce kim haklı?

Erkek arkadaşımın hayatına giren tek güzel kız benim. Eski sevgilileri erkeğe benziyor. Hatta kendisinin yanında da güzel kalıyorum. Dişlerimi de diş doktorları bile beğenir. Zaten ben de çok dikkat ederim. Erkek arkadaşım başka ülkeden buraya beni ziyarete gelmişti 2 gün önce. Yarın dönecek. Geçen sene dişime bir dolgu yapılmıştı dolgu da ilk yapıldığı haliyle kalmıyor doğal olarak ama kötü durmuyor asla. O da bana dişçiye gitmemi söyledi. O sırada bir yere gidiyorduk, otobüsteydik. Doktora gitmezsen ilerler ben de öyle bir kızla beraber olmak istemem, bu şişman olmakla aynı şey bana göre dedi. Ben de ben sana zaten fazlayım dedim. Eski sevgiline böyle şeyler söyledin mi dedim, "onun da böyle bir şeyi olsa söylerdim" dedim. O da erkeğe benziyor ona kadına benzemesini söyleseydin falan dedim. O da "sana göre öyle, bana göre iyiydi" falan dedi. Ben de hayatımdan defol git dedim. Beyaz olduğum için ten rengimi de eleştiriyordu, fazla beyazsın diyordu, solaryuma götüreceğim seni falan dedi 5-6 defa. Ben de en son dayanamadım. Eve dönüp eşyalarını almaya gitmiş. Eve almayacağım uçağı da yarın öğlen. Sizce doğru mu yaptım? Sonra da mesaj atmış evin ordaki parktayım son defa konuşalım istersen diye.

Erkek arkadaşım dişçiye git dedi. Sizce kim haklı?