Sağlık Çok hastayım kasıklarım ve kaslarım her yerim sızlıyor kasık ağrısın öksüremiyorum bile? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 uyuyamadım sızıdan 🥺 Güncellemeler1 yıl grip de olunca nasıl hapşurmadan öksürmeden duruyum 🤦♀️🥺 Çok hastayım kasıklarım ve kaslarım her yerim sızlıyor kasık ağrısın öksüremiyorum bile? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
xSahinM Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Bu durumu kasık fıtığı ameliyatı olduktan sonra yaşamıştım. Öksürmemek için ne kadar dirensem de o acıyı çekmek zorunda kaldım. Geçmiş olsun. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sağolasın valla yaşayan bilir benim bu hep sene de 5 6 kez yaşadığım bir şey ama erteliyorum Yorumla
memesever Takip Et Bilge Yaş: 36 1 yıl Ne oldu da böyle oldun ki üşüttün mü klima mı çarptı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl sıcak diye yerde yatıyordum bir de manevi bazı problemlerin çözüm zamanı olunca vücut yenik düştü sanırım Yorumla memesever 1 yıl Çok geçmiş olsun ya sıcak bir duş al Yorumla Soran 1 yıl Sağolasın sirkeli su yaptım toksinleri atsın diye Yorumla memesever 1 yıl İnşallah enfeksiyona çevirmez Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Çabucak iyileşip, eski sağlığına kavuşmanı dilerim. Geçmiş olsun 0 0 Yorumla
RüzgarrBeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Kiyamam orada olsam Şu an sana masaj yapar rahatlatirdim seni 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı. Geçmiş olsun dore. Ballı süt iç 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sağol 2 kere içtim iki gündür 1 er bardak olarak + adacayı Yorumla FısFısOdaSpreyi 1 yıl Yarasın enişte iyi bakıyor tabi :D Yorumla Soran 1 yıl No enişte 😄 Yorumla
HayalistAkrep Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 59% 1 yıl Geçmiş olsun, grip mi oldun? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Başta grip oldum sonradan eklendi gitti Yorumla HayalistAkrep 1 yıl Bu sıcaklarda hasta olmak herkese nasip olmaz 😄 Yorumla Soran 1 yıl herkes öyle diyor 🥺 Yorumla HayalistAkrep 1 yıl En kısa sürede iyilesirsin umarım ya, bol bol takviye al. Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Kütüphane de klima mı çarptı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Annem de öyle diyor 🥺 Yorumla luizdavid 1 yıl Klimaya biraz uzak otur ya da sırtına ceket al Yorumla Soran 1 yıl Evet dikkat ediyorum aslında ama yerde yatıyordum ondan sanırım Yorumla luizdavid 1 yıl Alttan soğuk mu geliyor ki Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Regal mi yükledi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Regal değil profilo hshs Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Benim taze bitti oh mis sksk Yorumla
isablyc Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl Buraya yazana kadar acile git 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Gitmediğimi nereden bildin acaba? Geçmiş olsun demek çok mu zor?
G0TH4M-_- Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Maymun çiçeği mi oldun kız ihbar edin şunu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl yaz adresi veriyorum 🥺 Yorumla G0TH4M-_- 1 yıl Yaz kızım 10 kilo çimento hdhd Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bu durumu kasık fıtığı ameliyatı olduktan sonra yaşamıştım. Öksürmemek için ne kadar dirensem de o acıyı çekmek zorunda kaldım. Geçmiş olsun.
Sağolasın valla yaşayan bilir benim bu hep sene de 5 6 kez yaşadığım bir şey ama erteliyorum
Ne oldu da böyle oldun ki üşüttün mü klima mı çarptı
sıcak diye yerde yatıyordum bir de manevi bazı problemlerin çözüm zamanı olunca vücut yenik düştü sanırım
Çok geçmiş olsun ya sıcak bir duş al
Sağolasın sirkeli su yaptım toksinleri atsın diye
İnşallah enfeksiyona çevirmez
Çabucak iyileşip, eski sağlığına kavuşmanı dilerim. Geçmiş olsun
Kiyamam orada olsam Şu an sana masaj yapar rahatlatirdim seni
Geçmiş olsun dore. Ballı süt iç
Sağol 2 kere içtim iki gündür 1 er bardak olarak + adacayı
Yarasın enişte iyi bakıyor tabi :D
No enişte 😄
Geçmiş olsun, grip mi oldun?
Başta grip oldum sonradan eklendi gitti
Bu sıcaklarda hasta olmak herkese nasip olmaz 😄
herkes öyle diyor 🥺
En kısa sürede iyilesirsin umarım ya, bol bol takviye al.
Bana da sancı giriyor ara sıra
Muhtemelen fena üşüttün
Kütüphane de klima mı çarptı
Annem de öyle diyor 🥺
Klimaya biraz uzak otur ya da sırtına ceket al
Evet dikkat ediyorum aslında ama yerde yatıyordum ondan sanırım
Alttan soğuk mu geliyor ki
Regal mi yükledi
Regal değil profilo hshs
Benim taze bitti oh mis sksk
Buraya yazana kadar acile git
Gitmediğimi nereden bildin acaba? Geçmiş olsun demek çok mu zor?
Maymun çiçeği mi oldun kız ihbar edin şunu
yaz adresi veriyorum 🥺
Yaz kızım 10 kilo çimento hdhd
Hastaneye git
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Üzüldüm