Sağlık Antibiyotik ictim bigdem bulanıyo ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bigdeme zarar verdi heralde Güncellemeler1 yıl Ya 2 kez yanlıs yazmisim aasfhjjk miğdem olacak Antibiyotik ictim bigdem bulanıyo ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aç karnına içtiysen yarım saat içinde kusarsın muhtemrlen 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Midene zarar verse git mideni yıkattır derdim de "biğdene" zarar verdiyse yarım saate geçer 0 0 Yorumla
Soykanonac06 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ac karnıma ise olabilir ama bisi olmaz tabi bence 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mide koruyucusuz içme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Antibiyotik dışında çözümler arayın asla önermiyorum asla.. 0 3 Yorumla Raptor97 1 yıl Doktor musunuz? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Raptor97 Değilim ama masum ilaçlar olmadığını çok iyi biliyorum Yorumla Raptor97 1 yıl Önermiyorum diyince doktor sandım Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 358 cevap paylaştı. İçmişsin bi kere yapcak bişey yok 0 0 Yorumla
Ozzoz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Bigden neresi oluyor ki 0 4 Yorumla Ozzoz 1 yıl Miğdem diye düzeltmişsin de orası neresi oluyor? Öyle bir organ da yok çünkü Yorumla Soran 1 yıl Tamam mide Yorumla Ozzoz 1 yıl Hah şimdi oldu Yorumla Ozzoz 1 yıl Bol su iç geçer Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kuss 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aç karnına içtiysen yarım saat içinde kusarsın muhtemrlen
Midene zarar verse git mideni yıkattır derdim de "biğdene" zarar verdiyse yarım saate geçer
Ac karnıma ise olabilir ama bisi olmaz tabi bence
Mide koruyucusuz içme
Antibiyotik dışında çözümler arayın asla önermiyorum asla..
Doktor musunuz?
@Raptor97 Değilim ama masum ilaçlar olmadığını çok iyi biliyorum
Önermiyorum diyince doktor sandım
İçmişsin bi kere yapcak bişey yok
Antibiotik doktorunuza sorup içiniz
Bigden neresi oluyor ki
Miğdem diye düzeltmişsin de orası neresi oluyor? Öyle bir organ da yok çünkü
Tamam mide
Hah şimdi oldu
Bol su iç geçer
Kuss