ŞİŞMAN VE OBEZ OLMAK GÜZELLENMEMELİ. İNSANLARIN SAĞLIĞINI RİSKE ATMAYIN. SİZİN ÜŞENGEÇLİĞİNİZ YÜZÜNDEN İNSANLAR HAYATINI KAYBEDEBİLİYOR.

ŞİŞMAN VE OBEZ OLMAK GÜZELLENMEMELİ. İNSANLARIN SAĞLIĞINI RİSKE ATMAYIN. SİZİN ÜŞENGEÇLİĞİNİZ YÜZÜNDEN İNSANLAR HAYATINI KAYBEDEBİLİYOR.

obeziteyi normalleştiren yok ki. Kendimden örnek vereyim iş hayatı sebebiyle hızlı kilo alıyordum 1.5 senede 15 kilo aldım boyumda kısa olduğu için aldığım gramlar bile belli oluyordu ve artık hayatımı zorlaştırmaya başlamıştı. Hemen işten ayrıldım 70.8 kiloyla işi bıraktım şu an 57 kiloyum hedefim 55 kiloya eski halime dönmek. 5 kuruş para kazanmak için sağlığımdan olamam maalesef hepimizin sağlığı önemli hem de her şeyden önemli sağlıcakla kalın
Hiçbir zaman normalleştirmedim de,
Alerji, Psikiyatri ilaçlı vs bazı ilaçlar iştah açıyor. İdeal kiloyu korumak zorlaşıyor maalesef.
Tabi obezite boyutuna ulaşmaması için çikolata yerine, Meyve yiyebilir gibi gibi,
Aynaya bakınca o hali ile mutlu olan var mıdır, hiç sanmıyorum
Kim normalleştiriyor.. adam 100 kg mide ameliyati olacam diyor mide ameliyatı için yüksek kilolar lazim olmaz mi
Ya guya zorbalamak istemiyor falan filan
Yanlis yapiyolar
Ses atma dinleyemiyorum
Teşekkür ederim
Rica ederimm
Ney dhdhd
Ha o şekilde
Hadi hayırlısı olsun
Obez olduklarından.
Cevap
2Cevap
normalleştiren insanlar o sağlıksız besinleri fakir edebiyatı ile güzelleme yapıyorlar
Çok doğru
Normalleştirmediğimiz gibi abartmıyoruz da kardeşim millet abuk subuk eleştiriler yağdırmıyoruz
üzgünüm linke güvenemedim o yüzden tıklayamıyorum
Ben değilim çokta şey değil sesli cevap verdim.
Ekmek arası makarna yiyebiliyoruz normalleştirmeyip napalım
Yani yanlış anlamada fakir olan insan zayıf olur obez olmaz zaten
Yani şakaydı aslında ama sağlıklı beslenebilmek için de paranın olması gerekiyor.
Zayıflığın fakirlikle alakası yok, yediğin şeyin kalorisiyle alakalı ya hani. Yaktığından fazlasını alan insan kilo alır ki ekmek ve makarna da oldukça yüksek kalorili ve çabuk acıkmayı sağlayan yiyecekler.
Evet kabul edilmemeli bu durum. Lütfen.
Yiyici lobisi işte.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?