Sağlık Halsizliğinin sebebi kan değerlerin mi, sıcaklık mı? Çocukgelişimciiks Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sıcaklık sanıyordum, yaptırdığım tahlil sonucu kanım 3 e düşmüş:( Halsizliğinin sebebi kan değerlerin mi, sıcaklık mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Evet genellikle sağlık sorunları ve psikolojik olarak bıkmışlık hissi de var 0 0 Yorumla
sacmaliklardunyasi2 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 78% 1 yıl Benim 5.39 senden iyiymisim 😀alt sınır 13 😅 1 2 Yorumla Çocukgelişimciiks 1 yıl 😄😄 benimde 3.40 Yorumla sacmaliklardunyasi2 1 yıl Haha nasıl toparlanacak bilmiyorum ilaca devam 😅 Yorumla
Subarusti Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Geçmiş olsun :( 1 1 Yorumla Çocukgelişimciiks 1 yıl Teşekkürler. Yorumla
expencive Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşırı düşük. Muhakkak doktorunuz takviye vermiştir. Geçmiş olsun 1 0 Yorumla
seyyah3534 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl E bi ölçtür bakalım.En azından kan değerleri olup olmadığını öğrenirsin 0 0 Yorumla
mngkargo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl ter ile kaybedilen mineraller ve iştahsızlık düzensiz beslenme vs vs vs 0 0 Yorumla
VuR-KaN Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl knk ayıptır sorması kanın "3" e düşmesi nasıl oluyo? 0 0 Yorumla
Defnekoc0 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Alakası yok ben hemsireyim protein alimi mineral kaybı vitamin b12 b6 bunlardir 0 0 Yorumla
Kararsızlıkvar Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 40% 1 yıl Öncelikle kandaki değerlerin düşmesi tabi ki 0 0 Yorumla
Ks1Bilen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 310 cevap paylaştı. Hepside, 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 327 cevap paylaştı. sicakliiik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet genellikle sağlık sorunları ve psikolojik olarak bıkmışlık hissi de var
Benim 5.39 senden iyiymisim 😀alt sınır 13 😅
😄😄 benimde 3.40
Haha nasıl toparlanacak bilmiyorum ilaca devam 😅
Geçmiş olsun :(
Teşekkürler.
Aşırı düşük. Muhakkak doktorunuz takviye vermiştir. Geçmiş olsun
E bi ölçtür bakalım.
En azından kan değerleri olup olmadığını öğrenirsin
ter ile kaybedilen mineraller ve iştahsızlık düzensiz beslenme vs vs vs
knk ayıptır sorması kanın "3" e düşmesi nasıl oluyo?
hangi tahlilden anladin 3 oldugunu bende ferritin 5 :(
Sıcaklık olduğuna yemine derim
Sıcaklık büyük bir etken
Alakası yok ben hemsireyim protein alimi mineral kaybı vitamin b12 b6 bunlardir
Öncelikle kandaki değerlerin düşmesi tabi ki
Kan değerleri olabilir
Hareketsizlik de olabilir
Hepside,
Sıcaklık
sicakliiik
Kan değerlerim