yürüyüş yapmak, sigarayı tamamen kesmek ve sigara içilen ortamlarda bulunmamak, oksijen değerlerini yükseltmekle birlikte kandaki oksijen değerlerini de yükseltecektir. kapalı alanlarda bulunmamaya, evi havalandırmaya özen göster.
önemsiz değil tabi ki ama eğer ki bu seviyelerin düşüklüğü artarsa, bu düşüklük risk taşıyabilir. ve bu riski artırmak azaltmak senin elinde. şuanlık sıkıntı yok ama dediğim şeyleri yapmaman bu riski daha arttırır.
pH değeri 7.35in altında ve 7.45’in üzerinde olduğu zamanlar tehlike barındırır. seninki ne üstünde ne altında o yüzden ortada sorun teşkil eden hiçbir sorun yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
cok dusuk ama bunlar ozellikle oksijen baska doktora gister ya da yapay zekaya sor
Yapay zekaya nasıl sorucam
mesela ph 7.330 birim cikti yaz ve sana aciklicaktir
Yapay zekaya nasıl giriş yapıyoruz hiç kullanmadım
Chatgpt yaz googleye ve stsrt nowe kismina tikla giris yapilir hesapsizda kullaniliyor
kandaki oksijen değerlerin düşük, bu da solunum güçlüğü veya nefes darlığı gibi belirtiler gösterir.
Iste acilci bisi yok dedi dün ama bilemediim
sigara kullanıyor musun?
Az olarak günde 2 3 tans
Bazen icmedigim gün bile oluyor
yürüyüş yapmak, sigarayı tamamen kesmek ve sigara içilen ortamlarda bulunmamak, oksijen değerlerini yükseltmekle birlikte kandaki oksijen değerlerini de yükseltecektir. kapalı alanlarda bulunmamaya, evi havalandırmaya özen göster.
Öyle yapayım ama. bu durum şu an önemsizmi
önemsiz değil tabi ki ama eğer ki bu seviyelerin düşüklüğü artarsa, bu düşüklük risk taşıyabilir. ve bu riski artırmak azaltmak senin elinde. şuanlık sıkıntı yok ama dediğim şeyleri yapmaman bu riski daha arttırır.
Anladım bazı sonuç baya düşük ama önemli değil sanırım
pH değeri 7.35in altında ve 7.45’in üzerinde olduğu zamanlar tehlike barındırır. seninki ne üstünde ne altında o yüzden ortada sorun teşkil eden hiçbir sorun yok.
Öteki degerler çok ta önemli kalmadı o zaman teşekkür ederim 🙏
rica ederim dediğim gibi panik yapmanı gerektirecek hiçbir durum yok. dediklerimi yapman yeterli 😊
Sigara pek icmiyorum zaten gün icinde yürüyüşe çıkıyorum evide artık bol bol havalandiririm😊
Benimde hemen hemen aynı nefes almakta zorluk yaşıyor musun ya da tekrardan hastaneye gittin mi
Hayır yaşamıyorum gitmedim
Sigara içiyor musun
Günde 2 3 tane
Sigarayı bırak düzelir
2 3 tanenin etkisimi bu😱
doktor blir
Evet bisi yok demişti yok demekki
Sonuç ne ne oldu?
Yaşıyorum🤣