Kansızlık ve demir eksikliğim var bir ara ilaç kullanıyordum ama pek faydasını görmedim bıraktım pekmezli su vs diyorlar kansızlık için doğru mu? bu tarz başka tarifler var mı?
Diğer sorum ise tok tutan ve sağlıklı olan şeyler yemek istiyorum. Kilo verme amacım yok kilomdan memnunum. Nasıl bulabilirim böyle tarifleri nereden buluyorsunuz bazen instagramda çıkıyor karsıma. Özellikle tasımalık tarif önerisi olursa çok çok iyi olur
Diğer sorum ise tok tutan ve sağlıklı olan şeyler yemek istiyorum. Kilo verme amacım yok kilomdan memnunum. Nasıl bulabilirim böyle tarifleri nereden buluyorsunuz bazen instagramda çıkıyor karsıma. Özellikle tasımalık tarif önerisi olursa çok çok iyi olur
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kilondan memnunsan beslenmeni bozma.
Pekmez nice kişide kan yapar ama herkeste işe yaramıyor galiba. Denemen lazım.
Pekmezi sade mi yemeliyim, pekmezli su falan diyordular
Sade her sabah bir yemek kaşığı. Ancak tadı ağır geliyorsa, miden kalkıyorsa o zaman su ile seyreltirsin ki şerbet olur.
Ancak şeker hastalığın varsa doktor izin vermeden içme.
Kuzu dalağı falan da kan yapar lâkin bulman kolay olur mu bilmem. Başka bir sürü şey var da aklıma takıldı, doktor niye ilaç vermiyor sana kansızlık için?
İlacım vardı kullanmayı bıraktım etkisi yoktu yan etki yaptı hatta bir daha da gitmedim doktora
Sabahları pekmezi deneyeyim ben o zaman kuzu dalağı falan uğraşmayayım😄
Eyvallah, olur. Gerçi doktora gidip durumu anlatsan belki ilacını değiştirir de sen bilirsin tabii. Çok geçmiş olsun pekmezci. :)
Teşekkür ederim :)
Pekmez iyi
bu ne demek
Ne ara okudun da cevap verdin
hızlı okuduğum için bişe anlamadım ya zaten
Yavaş oku o zaman