Beynim susamıyor arkadaşlar ne yapmam lazim ki daha iyi uykuya dalabiliyim?
Çok düşünme yüceldiniz ama önleyemiyorum ona göre tavsiye edin🙏😇
Çok düşünme yüceldiniz ama önleyemiyorum ona göre tavsiye edin🙏😇
kanka vallaha ben buna hayatımın son iki senesinde çare bulamadım antidepresan iyi geliyor fakat ilaçta kullanmak istemiyorum melatonin var işe yarıyor fakat bir süre sonra vücut alışınca etki etmiyor bunu aşmanın en güzel yolu problemlerini çözmek bence onuda yapamıyoruz
Vay beeee beni anlayan birisi çıktı en sonunda
herkes misil mışıl uyurken ben mal gibi kıvranmıyorum ona yanıyorum :(
Melatonin kullandım yok yaaaa ise yaramiyor bende
geceleri uyuyamadığım için günlerim çok kötü geçiyor bu hayatıma arkadaşlıklarıma yansıyor benim gibi tek bir arkadaşım var bir tek onunla sağlam bir ilişki kurabiliyorum uykusuzluk aksilik ve mutsuzluk olarak hayatıma yansıyor en büyük hayalim ya bu durumu aşıp normal bir insan olmak ya da kendim gibi birini bulup evlenmek asjdkasdjasf
Sen neyi kafana takiyorsun ki?
Vallah bende aynı o şekil senin düsüncelerdeyim
yorucu bir ilişkim oldu işim birazcık stresli şimdi yavaş yavaş işlerimi yoluna koydum ilişkim bitti ilişkinin ve iş stresinin verdiği kaygılar beni 2 sene önce uyutmamaya başladı uyumak için çok şey denedim olmadı şuanda iş stresim yok fakat o ilişkinin bende yarattığı hasarı şimdi çok daha net anlıyorum kendime nasıl yazık ettiğimi olmayacak şeyleri zorladığıma çok pişmanım
Şu an bende işte caba icindeyim…. Belki Allah seni extra bana gönderdi…:///
Ailem birakmamiii istiyor çünkü ben çok kafama tanıyorum ve ne olicak nasıl olicak diye hep düşünüyorum kafam çok karisik acaba olicakmi…
Ondan uyumiyorsun diyorlar
Birde sismanladim stresden
en kötüsü de ne biliyormusun ben hayatı yaşamayı seven neşeli insanlarla iletişimi gerçekten iyi olan hayat dolu bir insandım oturuyorum mesela annem arkadaşlarım diyor ki neden konuşmuyorsun artık sen susunca tadı olmuyor hayatın flan içimden diyorum ki kimse beni anlamıyor ki şu an içinde bulunduğum durumu çözebileceklermi anlatsam çok büyük çelişkiler yaşıyorum bunları düşünmekte beni böyle birisi yapıyor zorla gülmeye çalışıyorum insalar sormasın diye o yüzden seni iyi anlıyorum bazı insanlar bazı insaların problemlerini çözmek için karşılarına çıkabilirler dedğin gibi buna inanıyorum
Arkadaşım aynen benimkisi de o şekil çok neşeli bir insan olduğum halde neşem huzurum bozuldu kötü insanlara rast geldim diye düşünüyorum terbiye oluyorum hani ne zaman çözülür diye işim diye onu bekliyorum ama benim hayırsız erkek arkadaşım hiçbir bok yapmıyor
aynen öyle arkadaşım hayat bizi terbiye ediyor in den istersen ekle arada laflarız burdaki kullanıcı adımın ilk 6 harfi yanına bir n daha koy ve sonuna sondaki 001 i ekle veya istersen burdan da ekleyebilrisin uykusuz gecelerde laflarız belki iyi gelir
Yokladim ama Fake hesqpdan erkek arkadaşım sayfama bakıyor 🥹
Bilinçaltımız bi oyuncak gibi dönüp duruyor zihnimizde siz ne kadar mutluda olsanız geçmişte yaşanan kötü bi olay ya da canınızı sıkan bi travma uykunuzu bölüyor bunun için bi psikolog tan destek almalısın istemiyorsanda gün içinde seni mutlu eden işlerle uğraş unutma kötü şeyleri zihninden yok etmeden kendini iyileştiremezsin
Cevap
7Cevap
Yatmadan Bir saat once unisom iç bir sonra uzan tv izle boş boş izle bak noluyor
O ney?
Bahimlilik olmaz demi
Ve desyrel iyimi? O var o uyutuyor ama sismanlarim diye korkuyorum işte …
Çok doğru bildin !!! Aynen öyle birsey … ben kafamaaaa tanıyorum
AYYY UYUYAMASAM İŞTE NE OLUR ya da HERKWZ UYUDU BEN NİYE UYUMADIM ÜZÜLIYORUM
Sabahın erken saatlerine kadar uyumuyorsan,
Sabah kendini sporla yor. Erken kalkmaya çalış.
Dışarı çık ver tempolu koşu yapmaya çalış. Kendini böyle yorarsan gece geç uyumazsın.
Yasa alışkanlık oldu hep saat 4 ediyorum yatıyorum … be sabahlarida bilmiyorum artık uyudummu uyumadimmi… bazen 8. bazen 11 oluyor bugün mesela uyumadım diye biliyorum kardeşim uyudun diyor … ama beynim hep konuşuyor
Evden uzaklaşmaya çalış. Böyle devam ede ede düzenin değişmez. Dediğimi dinle spor yapmaya çalış motive et kendini eve gelince de en geç 11 veya 12'de uyumaya calis
Ben aynı sıkıntıyı yıllarca çektim. Ama son zamanlarda olayı çözmüş gibiyim. Kendime göre taktikler geliştirdim.
Ne gibi
Öncelikle bizim gibiler yatağa yattığında binbir çeşit şey düşünür. Konu konuyu açar. Düşüncelere engel olamayız. Bu nedenle engel olamıyorsam düşüncelerimi yönlendirmeliyim dedim. Ve uykuya dalmama engel olmayacak şeylere odaklanmayı öğrendim. Aşırı detaycı birisiyim. Olayları akışına bırakma deneyimleri yaşadım. Birkaç yöntem daha var. Tabii ki bir anda olacak şeyler değil. İstersen yardımcı olurum. Bana özelden yazanilirsin
Müzik beyaz müzik:) odaklanma ile alakalı ya da ney bir nebze güzel geliyor
Ben seslerden rahatsız oluyorum ama :(((
Yarın yüzmeye gidicem ise yararmi?
Düüsüncelerim ama kovalamiyorummm çünkü sonuç için beklemek zorundayim :/
Ninni şöyleyim isrermisin
Çok komik..:/
😂😂😂 Gerçekten komik
ayran iç 500 gr falan uyursun
duygusal bırı mısın?
Evet
burcun ne
İkizler