Güncellemeler
1 yıl
Zaten kaç gün sol. kol. agrisindan ölüyorum sırtıma vuruyor öyle bir ağrıyor ki anlatamam kalp krizinden beterdir
Güncellemeler
1 yıl
Stres stre diyip duruyorlar bıktım aw ne streşmiş bir stres bu kadar kötü edermi aq
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Normal değil bence
Geçmişte ağır bir gerilim üzüntü, acı yaşadınız mı? Size çok üzen bir şey oldu mu?
Stres yaşıyorum ama stres bu kadar kötü eder mi ha imkansız offf kimsede bu kadar ciddi olmuyordur stres herkes yapar yaaa niye özellikle. bende aşırı derecede oluyor
Kendimi odaya falan kapatmıyorum aq sadece stres yapıyorum aklımda dönüp duruyor bazı seyler
Kırık yürek sendromu yaşıyor olma ihtimaliniz yüksek anlattıklarınız onu gösteriyor. Doktora gidip, gerekli tetkikleri yaptırmanız lazım söz ile bir şey olmaz geçmiş olsun
Kırık kalp sendromu mu? Biliyorum onu ölümcül oluyormus
Oraya mı kaymış acaba😅
Ya dalga geçme lütfen bütün vücudumda atıyor sanki çok sert bir sekilde
Valla açıklamayı sonradan okudum kusura bakmayasin
Nasıl yani
Ya şimdi kalbim o kadar sert vuruyor ki heryerimde hissediyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama. olmuyor ve kaç gündür sol omuzumdan bileklerime kadar ağrı oluyor ve bu ağrı normal ağrı değil bir anda şimşek çakar gibi vuruyor ve o kadar acıyor ki yere çöküp ağlıyorum dayanamıyorum ağrısına ama kimse anlamıyor hepsi stres diyip duruyor ya stresden bile olsa bu kalbime zarar veriyor ama. anlayan yokki işte sağlık bilgileri sıfır😔Vallaha korkuyorum evde kriz. gecrip ölmekten ya, kalbim hızlanıyor ve çok düzensiz atıyor ritim bozukluğu var büyük ihtimal
Ya bide omuzuma çeneme dişime bile yayılıyor ağrısı dayanamıyorum gerçekten stresten bile olsa dayanamıyorum hala götürücez diyorlar ne zaman öldüğüm zaman mi aq
Bazen başim dönüyor oturduğum yerde bilincim kayboluyor ya
Yasin kaç ki bence kardiyoloji ye git
Neden götürmüyorlar
Ya sen iyisin diyorlar bir kere daha gittim. ama.8 ay oldu o zaman anksiyete dediler bakmadan dedi ya eski hastanedeki sonuçlara baktı bisey yok dedi baktık bilgisayrdan dedi aq bide özel doktor dedi çünkü son çare olarak özele gitmiştim
Panik atak ve kalp rahatsızlığı belirtileri ayırt edemeyecek kadar aynı doktor nasıl bir şey yok der anlamadım var ki bu sıkıntı geçmedi Allah şifa versin 🌤️
Çok teşekkür ederim ya anlamıyorlar vallaha anksiyete bozukluğum vardı diye antidepresan kullandım mk. keske kullanmasaydim antidepresanlar daha beter etti beni belkide ya dayanamıyorum bir çözüm bulsunlar bende mutlu olmak istiyorum ağlayıp içimi boşaltmak. istiyorum. ama ki damla göz yaşım aksa hemen kalp krizlerim başliyor ayırt edemiyorum anksiyete mi kalp krzimi
Umarım hallolur üzüldüm biraz.. sakin kal 🥹🌸