İlişkiye girmedim ve reglim ayın sonu oluyor
Sabah uyandığımda midem bulaniyordu kusacak gibi oldum aşırı halsizdim ve karnımın alt kısmı baya ağriyordu çok terli uyandımneden?
İlişkiye girmedim ve reglim ayın sonu oluyor
Sabah uyandığınızda mide bulantısı, halsizlik, karın ağrısı ve aşırı terleme gibi belirtiler çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bunlardan bazıları şunlar olabilir:
1. **Gıda Zehirlenmesi**: Bir önceki gün yediğiniz bir şeyden kaynaklanabilir. Gıda zehirlenmesi, mide bulantısı, kusma, karın ağrısı ve terleme gibi belirtilere neden olabilir.
2. **Mide ve Sindirim Sorunları**: Reflü, gastrit veya bağırsak problemleri gibi sindirim sistemi rahatsızlıkları da bu tür belirtilere yol açabilir.
3. **Stres veya Anksiyete**: Aşırı stres veya anksiyete, mide bulantısı, karın ağrısı ve terlemeye neden olabilir.
4. **Enfeksiyon**: Vücudunuzda bir enfeksiyon, bu tür belirtilere yol açabilir. Bu, viral veya bakteriyel bir enfeksiyon olabilir.
5. **Düşük Kan Şekeri**: Özellikle gece boyunca yeterince yemek yemediyseniz veya şeker hastalığınız varsa, düşük kan şekeri bu tür belirtilere neden olabilir.
6. **Hormonal Değişiklikler**: Hormonal değişiklikler veya dengesizlikler de bu tür belirtileri tetikleyebilir.
Belirtileriniz devam ederse veya şiddetlenirse, bir doktora başvurmanız önemlidir. Doktorunuz, belirtilerinizin nedenini belirlemek için sizi muayene edebilir ve gerekli testleri yapabilir.
Cevap
5Cevap
bence bol su için ve doktora gidin
Ne halt yedin
Git bir doktora görün bence
Sen bilcen.
Bebek geliyorum demez şaka gece hasta olmuşundur
Neden
İliski?
Kimseyle ilişkiye girmedim babam kardeşim annem evde vardi
Kardeşin erkekmi
Hamilelik testi alıp yapsana