Cilt Bakım Sabah kalktığımda alnımda sivilce çıkmıştı. Sebebi ne olabilir? kedili_prenses Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Sağlıklı besleniyorum, düzenli cilt bakımı yapıyorum. Bu sivilce nerden çıktı şimdi? Sabah kalktığımda alnımda sivilce çıkmıştı. Sebebi ne olabilir? Cevapla Cilt Soruları Sivilce Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 840 cevap paylaştı. Cilt yağlanmış ve temizlememişsin 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yağlı bir cilt olabilir ya da stres 0 0 Yorumla
ZorHayalllllll Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Vücuttaki toksinlerin dışarıya atılması bazen sivilce bazen uçuk şeklinde olabiliyor diye okumuştum biyerde ama 1 0 Yorumla
ÇıtırÇitos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 80% +1 yıl Özel günlerde genelde sivilce çıkıyor. Belki özel günün yaklaşmıştır. Ya da stresli bir döneminse ondan da kaynaklı olabilir. 0 0 Yorumla
geceeyagmuru Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Stres, hava kirliliği, hormonel böyle bir çok sebepten olabilir. 0 0 Yorumla
likepinkflower Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok sebebi olabilir psikolojiktir belki stres heyecan anksiyete vb 0 0 Yorumla
klavis Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl sorunun amacı ne, alttaki fotoğrafın soru ile bağlantısısoruyu çok canlı tutuyor 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Gece kötü bir rüya gorduysen ya da korktuysan falan ondan cikmistr 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Stresten ya da gördüğün bir rüyanın etkisinden kalmış olmandan olabilir.. 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Stres veya yedigin bir sey alerji olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Cilt yağlanmış ve temizlememişsin
Yağlı bir cilt olabilir ya da stres
Vücuttaki toksinlerin dışarıya atılması bazen sivilce bazen uçuk şeklinde olabiliyor diye okumuştum biyerde ama
Özel günlerde genelde sivilce çıkıyor. Belki özel günün yaklaşmıştır. Ya da stresli bir döneminse ondan da kaynaklı olabilir.
Stres, hava kirliliği, hormonel böyle bir çok sebepten olabilir.
Çok sebebi olabilir psikolojiktir belki stres heyecan anksiyete vb
sorunun amacı ne, alttaki fotoğrafın soru ile bağlantısı
soruyu çok canlı tutuyor
Gece kötü bir rüya gorduysen ya da korktuysan falan ondan cikmistr
Stresten ya da gördüğün bir rüyanın etkisinden kalmış olmandan olabilir..
akşam yemek yerken sorarım ama bunu bana hatırlatamyı unutma
Fazla master yapıyorsundur
Stres kaynaklı da olabilir
Çıkmıştır ne olacak geçer
Reglin yaklaşıyor olabilir mi
Stres veya yedigin bir sey alerji olabilir
sivilceye sorsana niye ciktigini
Yağlı cilt
Senden çıkmıştır 🤣
Regl yakındır
Stres olabilir
Sinek ısırmıştır