Kaplama diş geceleri agrıyor uykudan uyandırıyo? Perişan oldum ölmek istiyorum cok agrıyo 😢?

10 gun oldu dişlerim kestıler ustunden curuklerı alıp. 4 gun sonra ustune kaplama geldı. O 4 gunde zonkluyodu basım kulagım ve dişime gıdıyodu agrı hergun agrı kesıcı ıcıyodum dedım kaplama takılır gecer neyse kaplama takıldı ve kaplama takıldo agrı mesela tum gun degılde gecelerı baslıyor uyutmuyor. Veya cok soguk falan ıcsem. Toplam 10 gundur perişanım. Almanyadan güya tatile gelmiştim zehir zıkkım oldu burnumdan geldı. Sadece dolgularım dusmusdu ben dolgu yapılır 10 dk sandım ama oyle gıtmedı kaplama takıcaz bu diş dolgu tutmaz dediler. tamam dedim nereden bileyım perişan olucam? Allah kimseye yasatmasın bu acıyı kulagım dişim, başıma gidiyor. Napacım bılmıyorum yarın donuyorum almanyaya yanı yapılacak ne kaldı? Ve yarın doktora ugrayacaktım taktıgı kaplamayı gecıcı yapısdırmısdı ama yarın tam yapısdıracaktı fakat agrım var. Arkadaşlar ben ne b. k yicem bilmıyorum. Tatilim zehir oldu 250€ aldılar ve 10 gun perişanım hergun aglıyorum hergün. kabus gibi. Tatılı basverdım parayo bosverdım sadece ağrım dinsin istiyorum ne yapacagım bılmıyorum ben hıc boyle caresız kalmadım

Kaplama diş geceleri agrıyor uykudan uyandırıyo? Perişan oldum ölmek istiyorum cok agrıyo 😢?