Ne yapılır ağrısı için antibiyotik içtim 500 mg azitro fakat fayda etmedi tuzlu su yaptım karanfil attım içine onu gargara yaptım etmedi rahat uyumam icin bi öneri lütfen sisicek gibi sanki birde antibiyotik 3 adet olduğu için 24 saatte bir atıyorum yarın tektsr atıcam şişmesini önler mi kuzenimin düğün var pazar günü şişmemesi için ve ağrımamasi için bi öneri lütfen duacınız olurum 🙏🙏
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
karanfil varsa ağrıyan dişin üzerine koy birde gripin tozu içindeki tozu dişin üstüne uygula
Karanfil varda ne kadar bekletmek gerek uyurken boğaza Mogaza kaçmasin
onu biraz çiğne en azından yumuşasın uyurken değil uyanıkken yap. Şimdi yap görünüşe göre bir iş yapmıyorsun zaten şimdilik
Şey şişmiş bu napıcam ya düğün var bide tam zamanıni buldu pazara kadar indirmenin yolu var mı
özel diş hekimliğine yönlendirelim seni yoksa o diş kolay kolay inmez geçmiş olsun
benim dişimde öyle olmuştu çok zor geçti doktorun verdiği ilaç bitene kadar kullanmalısın
Kafama göre kullanıyorum ben öncesinde bunu vermişti alerji yapmıyo her ilacı kullanamıyorum o yüzden bunu içiyorum aslında
Ağrı kesici içtin mi? Birde bir pamuğa kolonya sıkıp ağıran dişine koy
Yok içmedim alerjim olduğu için 1 yıldır içmeye korkuyorum açıkçası doktor parol vs alabilirsin tek başına demisti oda ağrıyı kesermi bilmiyorum
Parol ağrı kesici ve ateş düşürücü, varsa hemen kullan derim
Ama diş Ağrısı için hep arveles vs kullanmışlar apranaxta var evde ama onu kullanmam yasak
Parolda kullanılır, bazı insanlar paroldan başka kullanamıyor
Pekâlâ teşekkür ederim atarım eğer antibiyotik fayda etmezse
Sarımsağı tuz ile dövüp ağrıyan tarafta 5 dk beklet keser
Apranax. Ya da 2 arveles.
Apranax kullanamam yasak alerjim var arveleste yok parol var o olur mu acaba
Parol yerine otur dua et. Daha çok işe yarar. Majezik vae mı ya da novaljin?
Yok iste zaten şişmiş of
Direk diş hekimine git çok acır yoksa
Randevu alabilirsem gidicem dış hekimi daha önce apse yapmıştı yirmilik bu antibiyotigi vermişti fayda etmişti şimdi tekrar kullanıyorum bunu verdi diye bide her ilacı kullanamıyorum alerjim olduğu için napmak gerek yarına keser mi acaba bi nebze
Ya bir daha kullanın , karanfil. de bastirin seni çok iyi anlıyorum çok kötü bişi ama yarın cumartesi gerekirse başka hekime. git
Denicem ama sağlık ocağı doktoru bunu bile zorla yazdı tekrar istersem yazmicak 🥺 ve kanal tedavisi olmam gerek ama sıra bulamıyorum bi türlü
Yazmasa da eczaneden al
Benim araya haftasonu girdi ölmek istedim seni çok iyi anliyorum
Düğünü idare etsin birde az biraz uyutsun yeter cidden başka bişey istemiyorum
Anlıyorum seni ama ağrısı oyoe bişi ki :( ecNeye gidin bir iğne var onun suyunu damlatinca uyusturur 2_3 saat onlar ismini bilir
Antibiyotik dışında bir şey fayda vermez