Arkadaşlar bu iki haftadır arada kalbim sıkışıyor ani bir ağrı oluyor sizce hastaneye gorunsemmi iş yerinde çok panik stres yapıyorum bazen ondan kaynaklıda olabilir mi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Stresten Kaynaklıya da Bağlanabilir Fakat En Azından Sorun Küçük İlerde Büyük Sorun Olmadan Bi Gözük Yine de Derim Yine de Sen Bilirsin
Gideceğim mutlaka ben bekliyemem böyle şeylerde
Bekleme Zaten Mazallah Kötü Bir Şeyin de Belki Habercisidir Allah Muhafaza Ama Göz Ardı Etmiyorsun En Azından
Evet panikte yapıyorum birde çok ondanda olabilir
Panik Yapma Stres Hiç Yapma Değmez Bazı İş Yerleri Bunun Kıymetini Bilmezler Senin Başına Bir Şey Gelse Sanki Başında Mı Duracaklar Veya Geride Kalanlara Bir Şey Mi Yapacaklar 2 Gün Ararlar Sonrası Yok Değmez Oluruna Bırak Stres Yer Bitirir İnsanı
Haklısın valla artık ne oluyorsa olsun değmiyor sağlığımdan olucam artik
İşte Yani Dediğim Gibi Salla Geç Kafana Fazla Takma Gerekirse İşi Değiştir Sağlık Her Şeyden Önce Gelir
Yok değişecem bir ay sonra çıkıyorum artik
İşinizi Bulun Eğer Çalışmaya İhtiyacınız Varsa Ondan Sonra Çıkın Derim Şahsi Fikrim Çıktıktan Sonra İsterseniz Biraz Dinlenmeye Ayırın Derim Çünkü Stresten Uzak Olmak Az Biraz İyi Gelir Nihayetinde
Evet doğru zaten çıktığım gibi direk çalışmam biraz gezip tozmak benimde hakkım
Aynen :)
bende de aynısı vardı
gittim ritim bozukluğu çıktı
git belki önemli bi şey vardır
Ritim bozukluğu kötü bir şey mi
eğer ileri seviyedeyse ilaç yazıyor
benim o kadar kötü değildi diye yazmadi
Anladım gidip gorecem artik
inşallah bi şey yoktur
geçmiş olsun
İnşallah teşekkür ederim
Panik ve stres kaynaklı olabilir ama yine de kendinizi rahat hissetmek istiyorsanız kardiyolojiye gidebilirsiniz
İş yerinde çok panik yapıyorum her saniye
Meslek ne sizin bu kadar fazla sizi sokacak olan iş nedir
Tekstilde çalışıyorum
Tekstilde peki bu bildiğimiz kadınların bol miktarda orada çalıştığı ve sürekli dedikodu yaptığı sürekli belli altı muhabbetin döndüğü oradaki üç beş tane erkeğe sürekli kızları paslamaya çalıştıkları ortam var ya öyle bir yer mi
Bizim yer öyle değil valla aksine dsiplinli bir yer ve kadınlardan çok erkek var
Anladım ilginç Peki niye stres oluyorsun sen yapamama düşüncesim var ya da bir hata yaptığınızda İş yeri sahibi fırça mı atıyor
Benim yaptığım iş cok sıkıntılı sayılar karışıyor sürekli hata çıkıyor kalite kontrolcuyum ilk asamada tamir çok çıkıyor yapmak zorundayım hızlı olmam gerekiyor sıralar ve ürünler hatalı gelirse çok kızıyorlar
Demek ki oraya yetmiyor bir kişi veya kaç kişiyse oraya başkalarını da almaları lazım şimdi normal saydı eleman almayıp zorlamaları mantıklı değil eleman artaracaklar arkadaşım bir de sürekli bu şekilde Strese girme sürekli bu baskı altında hissetme kendini alternatif işlere bak madem öyle
Eleman yok diye böyle evet sürekli basimdalar o yüzden böyle oldum bazen gözümden bir şey kaçıyor adam elinde hatalı ürünle uzaktan geliyor kalbim küt küt atiyor birsuru azar anladığınix
Tamam da o zaman eleman alacak dışarıda çalışmak isteyen bir sürü insan var kendinize Bunu yaptırmayın arkadaşım bak birazcık duruşunuz karakteriniz olsun sizin duruşunuz olmadığı sürece birileri sürekli sizi ezmeye kalkar bugün buradaki iş yerinde bunu yaşarsın yarın başka iş yerinde bunu yaşarsın ve bunu yaşamaya devam edersin Anladın mı bir şekilde Kendinizi bu sürecin dışına atmanız lazım
Haklısın zaten bir ayım kaldı diye dayanıyorum yoksa çoktan çıkmıştım
Neden bir ay bir ay sonra ne olacak ki
İşten cikicam bir ay sonra 2 aylığına girmistim yapamiyorum ben başka ise girecem
2 aylık çalışacağına dair sözleşme imzaladın mı ya da 2 ay ben burada çalışacağım diye mi girdin Beklemene gerek var mı sen orada iki ayı tamamlayana kadar panik atak hastası olacaksın gerek var mı zorlamaya
Sözleşme var evet iki aylık o yüzden cikicam yoksa çoktan cikicaktim maalesf
Anladım O zaman sözleşme sonuna kadar kalmalısın artık yapacak bir şey yok Ama stres yapma Sonuçta ne derlerse desinler iki ayrı sözleşmeyi mecburen bitirmek kafasında ol kimseyi sallama Umursama sözleşme ise sözleşme yetiştiği kadar eleman alın O zaman de ne yapacaklar dövecekler mi
Yok haklisinda kovulmak istemiyorum diye böyle davraniyorum yoksa takmazdim ama aslında yaptığım işte gerçekten takılacak bir iş degil
Takılmayacak yani
Bence rahat ol işlerinin iyi yapılmasını istiyorlarsa o zaman eleman alacaklar
Valla öyle bide şöyle bir şey var benim gözlerimde sıkıntıli ona rağmen kaliteden almadılar birde üstüne suçluyorlar hani suç onlarda beni almaları lazımdı oradan
Sen bunu söylemedin mi Ya benim gözlerimde problem var bunu yapmam doğru mu diye Demek ki onu yapmak istemeyenler var kimse orayı yapmak istemiyor Onun için kimseyi alamıyorlar
Söyledim evet ama almadılar bende öyle düşünüyorum benim yaptığım iş katlanilacak bir iş değil
Haklsiin kim yerime gelse yapamaz
Işte yapmayacağı için de nasıl olsa bu geçici gidecek diye seni oraya vermişler Neyse sabret sallama ya Ciddiye dalma ne derse desin zaten gideceksin
Evet benide ayakta tutan tek şey o zaten cikicam 😅 hergun onun için sabrediyorum
Imzaladı evrak nasıl bir evrak Ayrıca Mobbing sebebiyle haklı olarak o sözleşmeyi Fetih edebilirsin hakkın var
İşte onu bende bilmiyorum hiç sorgulamadim sadece 2 ay çalışma felan yazıyordu onu hatırlıyorum o kadar çok sayfa vardı ki muhasebeci direk imzalattı okumamiza izin vermedi
Şimdi orada sen mobing ortamı içerisinde çalışıyorsun mobing yaşadığın bir ortamda haklı olarak iş haddi sözleşmenizi sonlandırabilirsiniz haklısınız yani ve 2 ay boyunca da beklemek zorunda da değilsiniz bu seçenekler arasında var
Haklısın bu haftada bakacam çok üstüme geliyorsalar daha fazla beklemicem direk çıkarim dediğiniz sekilde
Direkt çık hatta git buraya tostla çekebilirsin noterden mobil uygulandığını İşte bu tür aşamaların olduğunu söyleyip pretos'ta çekip ayrılabilirsin
Mobbing uygulandığını söylersem peki bana herhangi bir katkısı olur mu yoksa sadece işten mi cikarilirim
Mesela daha uzun süre çalışsaydın orada bir yıldan fazla mobil uygulandığını Eğer ispat edebilirsen istifa ederdin kıdem tazminatını alırdın almaya hak kazanırdı Bir de mobil uygulandığını ortaya atıp ispatladığında ihbar tazminatı diyoruz ihbar tazminatını da alırdım Mesela şu an sen 2 aydan önce istifa ettiğin için onlar ihbar tazminatı talep edebilme hakkına sahip oluyorlar ama talep edeceklerini de zannetmiyorum
Yani evet bende işte uzun yıllar calisaydim cikmazdim onların çıkarmasını beklerdim tazminat alırdım en azından ama dediğin gibi 2 ay için hiç bir şey yapmazlar
Bence bunlar Sadece gelip burada formaliteden evrak imzalatıyor çok daldırış etme Bırak gitme ne yapacaklar ya sen buraya kimin aracılığıyla girdin
Kimsenin aracılığıyla girmedim arkadaşımla beraber öyle bulduk girdik
Şimdi anlaşıldı bunların size niye böyle saçma sapan davrandı genelde referans olmadan bir tanıdık aracılığıyla gelmeyen kişilere böyle uygulamalar yaparlar Nasıl olsa sahip çıkanı yok arkasında kimse yok diye her türlü davranışı mübah görürler
Evet işte tanıdik olunca en azından iyi ama olmayınca maalesf köle muamelesi her şey görüyorsun özgüvenimi çok düşürdüler
Işte daha fazla özgüveninin düşmemesi için bırakıp gideceksin bunlar biliyor böyle olduğunu geliyorlar diyorlar ki süreli sözleşmen var şu var bu var Onu bir önemi yok ne yapacaklar maaşını yatınca bırak git kimsenin şamara olanı falan değilsin
Haklısın kimseyi çekemem artık zaten sıkıldım yoruldum dinlenmek benimde hakkım
O zaman ayrıl geç birilerine kölelik yapmak zorunda değilsin
Aynen öyle
Sen bir an önce noktayı koymalısın
Bi anjiyo yaptır istersen önce Ekg çekil
Anjiyo yaptırmam hemende ama hastaneye giderim
Ekg de çıkar zaten anormallik varsa
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim geçmiş olsun ❤️🩹
Teşekkür ederim:)
Gittin mi hastaneye 🙂
Henüz gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum
Hadi bakalım merak ettim inş bişey çıkmaz
Çıktı mı bişey
bir şey yokmuş stresten olabilir arada kalp çarpıntısı ondan düşünüyorum
Stresli misin biraz
Çok fazla
Yapma kendine bu işkenceyi.
Sende şekerden şüphelenmiştim ben
Şekere henüz baktirmadim strese gelince benim hayatımı düşüncek olursak yapmamak imkansiz