Bugün eşya taşırken merdivenin son 2 basamağından iniyorduk karanlık olduğu için merdiven bitti sandım ayak bileğinin üzerine düştüm düşerken baya burkuldu aşırı ağırdı ilk başta kaldıramadım bile bir süre sonra uyuştu bir şey hissetmedim sonra agirmaya başladı ve şişti hala ağrıyor 4 saat oldu ne yapmalıyım çatlamış olabilir mi yoksa burkulmus mudur? Hastaneye gitmeli miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Guncelliyim artık dedim doku zedelenmesi varmış baya geçti üstünden ama arada acıyo hala ilaç falan verdiler
Yok yok hicbir sorun yoktur sadece röntgen çekerler veya hic sadece elle muayene yaparlar sura agiriyor mu agirmiyor mu vs diye birde krem gibi jel verebilirler sürmen için sadece burkulmustur birkac hafta agiri sonra iyilesir sıkma canını
Saka yapiyorumm ya😂 minik pekka şirin küçük sevimli bir oyuncak mı desem savaşcı mı desem öyle bende bir yerden gördüm yani durduk yere öyle diyesim geldi bağışla🙃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
gidin bence geçmiş olsun
geçmiş olsun tabi ki git
Gidicem ya uyuyamiyorun ağrıdan teşekkür ederim bu arada
Git hemen acile alçıya alsınlar
Nee o kadar kötü değildir umarım korkutma beniii
Aynısı başıma geldi biliyorum çünkü
Alçı hemen kesiyor ağrısını dier türlü günlerce geçmiyor orada yara kalıyor
Bismillah yarın artık guncelliycem soruyu inş bisey olmamıştır
Soruyla alakası yok hemen git cahil olma ezilme var bileklerinde
Ya tek başıma gidemem inanmiyo evdekiler abartıyorum sanıyolar o yüzden yarını bekliyorum
Kimle yaşıyorsun sen
Teyzemle
Ailene noldu
Ayrılar ben ikisiyle de kalmak istemedim ikisi de tekrar evlendi çünkü 😶
He anladım kaç kardeşsin peki
Teyzen bekar mı
Soy ağacımı falan yazıyım istersen
Merak ettim niye kardeşlerinle yaşamıyorsun
Tabi git minik pekka
Önemli bir şey çıkar mi sizce hastaneye gitmekten gerçekten nefret ediyorum?
Yok yok hicbir sorun yoktur sadece röntgen çekerler veya hic sadece elle muayene yaparlar sura agiriyor mu agirmiyor mu vs diye birde krem gibi jel verebilirler sürmen için sadece burkulmustur birkac hafta agiri sonra iyilesir sıkma canını
Teşekkürler
Rica ederim minik pekka
Pekka ne demek bu arada 😅
Saka yapiyorumm ya😂 minik pekka şirin küçük sevimli bir oyuncak mı desem savaşcı mı desem öyle bende bir yerden gördüm yani durduk yere öyle diyesim geldi bağışla🙃
Sorun yok merak ettim güzelmiş bu arada😆
😄😆🌹🌻🧿👍🖐👊