Kız arkadaşım beni dövdü darp raporu iki gün sonra alınır mı?

Aynı evde yaşadığımiz kız arkadaşım bana şiddet uyguladı beş senedir beraber kalıyoruz aynı evde bir önce ki gün de kendisine jilet atmis annesinin evinde ve annesi ile kavga etmişti kendisi de ilaç kullanıyor ama devamlı bana hastalıklı diyor obsesif kompulsif bozukluk olduğu için bende el yıkama ve beni bazen korktugumda beklediği için kahvaltı hazırlarken bana yardım et una dokunamadigimi biliyorsun dedim sonra telefona bakıyor bende lütfen dedim ve sarıldım rica eder gibi sonra bana hastalıklı ne yapabiliyorsun ki tek başına seni el yıkarken bazı şeyleri yaparken beklemek zorunda değilim dedi ve bende sinirlendim ona bağırdım bana vurdu çok fazla karnıma tekme attı kolumu soydu bagirmayayim diye tuttu kapıyı kitlesi telefonumu polisi aramayayim diye kırdı onun telinden hastaneye gidicektim işinden olmaması yüzünden izin vermedi kendisi güvenlik görevlisi hastanede. onun telefonunu almak istediğimde sonra imdat dedim bagirmamam için çabaladı kendisinden aşırı derecede soğudum kursum var bittikden sonra bu evden hemen çikmam lazm çünkü ailem uzakta ve babama anlatamadım çünkü kalbinden rahatsız anju oldu çok canım yaniyor
Ödediği kirayı konuşur oldu ve beni artık istenmedigim yerde duramam ve ailem Bursa'da ben Tekirdağ'da güvenlik olarak da kursa yazildim şimdi 28inde kursa gitmem lazm 15 gün sürecek para ödedim daha sonra terk edeceğim ve gideceğim ama ailesine bu darp raporunu sonradan vermek istiyorum bu şehirden giderken dünde ağrıdan uyuyamadım şikayet edip de girmeyeyim mi kursa odedigim para da dört bin çıkıp da gitsem mi... .😔