Kız arkadaşımın yakın arkadaşı var adı merve avrupai bi kız. Bunun sevgilisi sapık bi puşt onun da adı baver. Türkçe konuşmasını bile bilmeyen kürdofil kıronun teki. Ben ise iş için başka bir şehirdeydim. Kız arkadaşım da yanıma gelmeden önce vedalaşmak istemiş ve kankası onu kadıköyde bowling oynamaya çağırmış. Bir kaç kişi de varmış ortamda. burak, merve, adem diye bi çocuk ve kim olduğunu bilmediğim ikiz kardeşler varmış. sonradan bowling oynamaya geçmişler o sırada burak denen bu p.. yavrusu işaret parmağıyla kız arkadaşımın bel hizasının biraz aşağısını dürterek taciz etmiş. kız arkadaşım dona kalmış ve bişey diyememiş. sonrasında kız arkadaşım hakkında bu geçmişte alkolikti hızlı zamanları vardı vs gibi imalı imalı laflar söylemişler ademle beraber. kız arkadaşım rahatsız olmuş ama mervenin hatrına ortamı terk etmemiş. merve denen öküz de bunları normal karşılamış ve bir kaç saat sonra merve ablasının kötüleştiği yalanını uydurarak sevgilisi olan baver isimli kıroyu ekmiş ve grubun geri kalanı akşam 23.30 gibi bir pub un önünde durmuş. kız arkadaşım girmek istememiş ve damsız alınmayacağından dolayı bu adem y*vşağı kız arkadaşıma ısrar ederek içeri sokmaya kalkmış. merve'nin de ısrarı üzerine ortama girmiş ister istemez. mekanda adem kız arkadaşıma ''işte burada çok kızla öpüştüm, şu kadar kızın numarasını aldım ben erkek o... pusuyum, sana twerk yapiyim mi'' gibi abuk subuk laflar etmiş. bu olaydan 10 dk sonrasında da kız arkadaşım beni aradı ve durumu anlattı. ben de ona çantasını alıp çıkmasını söyledim.
arkadaşlar. kız arkadaşım mekandan çıktı ve gecenin bi yarısı kadıköy gibi ipsiz sapsız hapçı içkici tekinsiz tiplerin içinden arabasına yürümek zorunda kaldı ve merve denen öküz bu kıza sahip bile çıkmamış tüm bu süreçte. Aradan 1 gün geçti. ben önce merveyi aradım ve azarladım yarım saat. böyle ortamlara nasıl sokarsın bu kızı dedim. erkek arkadaşının tacizini anlattım. merve de sen benim erkek arkadaşıma sapık mı diyorsun? dedi ben de sen canımsın mısın dedim. hepinizi bitiririm rezil ederim dedim. yarım saat süre veriyorum özür dileyeceksiniz kız arkadaşımdan dedim. merve diledi ama diğeri dilemedi. merve tutup ademi aramış sonra korku içindelermiş falan fıstık.
Bu adem ile baver itini döverek öldürürdüm ama kız arkadaşım çıkacak rezaletten mervenin etkilenmesini istemediği için bir şey yapmadım. öyle ya da böyle en iyi arkadaşı o merve denen kız ve onunla olan arkadaşlıkları sarsılmasın diye bu itleri dövmemi de istemedi. (şimdi izin mi alacaksın diyeceksiniz ama döversem cidden kız arkadaşım benden soğur. ilişkim zarar görsün de istemiyorum.)
en son merve benimle bir daha asla konuşmayacağını söyledi ve kız arkadaşımı da böyle ortamlara sokmayacak o baver denen itle de aynı ortamda bulunmayacaklarının garantisini verdi. ?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer