Annemle ilgili bir sıkıntım var yardımcı olur musunuz lütfen? VASOCARD Ilacı hakkında bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar annemin yeni yıla girdiğimiz günden beri tansiyonu hep yüksek..20 ye kadar çıkıyo çıkmaması lazım.. Deliks ilacı dil altı kullanıyor bitkisel bir sürü sarımsak limonlu su falan yapıyorum yinede düşmüyor.. Korkuyorum o yüzden iki defa acile gittik dün gittiğimizde VASOCARD diye bir hap verdi doktor onu içince biraz düştü tansiyonu rahat uyudu... Gece bişey olur diye uyuyamıyoruz.. Oda uyumuyor.. Dahiliye ve kardiliyojiye randevu aldım. Yarın dahiliye gidicez ilaçlarını düzelttirmeye... Şimdi tahlil falan bişeyler yapıcak doktor uzun sürecek.. Bu VASOCARD ilacını eczaneden alsam bu sonuçlar çıkana kadar annemin tansiyonu yükselince versem sizce olur mu? Ya internetten baktım yüksek tansiyon için bir ilaç zaten annemin tansiyonu hiç düşmüyo acile gittiğimizde doktorda verdi sonuçta tekrar bugün gitsek yine verir diye tahmin ediyorum.. Bu ilaç hakkında bilgisi olan var mı?
Annemle ilgili bir sıkıntım var yardımcı olur musunuz lütfen? VASOCARD Ilacı hakkında bilgisi olan var mı?