Karnım ağrısa kuru kahveye limon sık iç
Boğazım ağrısa sarımsak ezip boğazına sür
Öksürünce ballı zencefilli süt iç
Kadın gezer başhekim.
Bu arada söyledikleri de işe yarıyor 🤣
Karnım ağrısa kuru kahveye limon sık iç
Boğazım ağrısa sarımsak ezip boğazına sür
Öksürünce ballı zencefilli süt iç
Kadın gezer başhekim.
Bu arada söyledikleri de işe yarıyor 🤣
Demez olurlar mı karnım ağrıyor desen hemen süt kaynatıp içine pekmez katar , başım ağrıyor desen bir elini yüzünü yıka geçer der 😂 kışın hasta olunca bu havada zippidi gibi giyinirsen tabi hasta olursun der 😂 oksürünce bal zencefil kaynat iç der birde o zıkkımı içersen daha çok öksürürsün der 😂 kadın anne değil dahiliye uzmanı mübarek 😂 şıp diye teşhisi koyar 😂 canım anammmmm
Ay ne kadar da tanıdık geldi.. 😅 Birde yemeğini ye der.. Bu yaşımda kadın hala yemek ye diyor.. 😂
Birde üşütüncev havlu ısıtıp sırtımıza koyardı 😂 kulağımız ağrıyınca da tüpte sarımsak ısıtıp kulağımıza koyardı 😂
Ay işte ben yaptırmıyordum.. Kadın da artık böyle şeylere hiç yeltenmiyor.. Bazen nanelimon içseydin iyi gelirdi şimdi derdi.. Canım annem ya Allah başımızdan eksik etmesin.. 🥰
@TatlıKızzzz34 yaa hoc sorma canım hala aynılar 😂 büyüdüğümüzü kabullenmek istemiyorlar ama onlar olmasa biz bir hiçiz onlar iyi ki varlar 🙏❤️
@tatlikizzzz34 amin canım cümlemizin inşallah 🙏 rabbim hepsine hayırlı ömürler versin inşallah 🙏
Aynen öyle anneme sıkıysa yemek yemiyorum diyeyim.. 😅 Gerçekten öyle.. En ufak bir ihtiyacımda söylemem yeter.. ❤️
Amin inşallah.. ☺️
@TatlıKızzzz34 🙋🥰❤️💞🌹
@tatlikizzzz34 bu türkü benden sana gelsin ozaman çiçeğim 🌺 🙋🥰
youtube.com/shorts/KaT8jtCenb8?feature=shared
Maşallah neler varmış annende 😂
@r_engarenkyollar Teşekkür ederim canım.. 🥰❤️
Var var bolca vardır. Bir kaçını yazayım ama şifacı kitabı gibi olur yoksa😂 ama etkililer gerçektende.
Öksürük gripte soğanı 4 parçaya kesip suda kaynatmak ve içine biraz bal
Öksürük için bir tane daha var kaynamış süte bol miktar karabiber buda güzel açıyor genzi.
Burun tıkalıysa tülbent veya ince bir şala nane yağı sürüp boğaza sarmak hem boğaz hem burun açıyor bu. Ayrıca burun açılması için kaynamış suya bir kaç damla nane ya da lavanta yağı döküp havluyu kafaya örtüp buhar banyosu yapmak.
Gözde it dirseği çıkarsa pamukla demlenmiş siyah çayla tampon uygulamak gibi..☺️☺️
Güzel bilgiler 😄
Teşekkürler 🌹
Rica ederim🍀☺️
Ay var olmaz mı. Bi ara spor yapıyordum ekmek yemeyi bırakmıştım. Çok fena hasta olmuştum bana demişti "ekmek yemezsen böyle olur, kalk bir parça ekmek ye kendine gelirsin" 😂
Cevap
5Cevap
Hayır ben normal ilaç kullanırım oda çok çok hastalanırsam
Tabiki de var.. 😅 Ama bana işlemiyor onlar çünkü her şeyi öyle yiyip içmem.. 😅
Bu arada kuru öksürüğe balın içine karabiber karıştır kaşıkla çok iyi geliyor.. 😄
Deneriz 😄
Geçmiş olsun.. 😅😅
Dur hasta olunca 😂
Böyle soru paylaşınca hastasın diye düşündüm.. 😅😅
Yok yok aklıma geldi 🤣
İyi o zaman.. Gerek olmaz inşallah diyeyim.. 😅
İnşallah 😂
Benim ki hastalık hastası kendini elleyip durur nerem ağrıyor diye🥹
Ahaha sesli güldüm 🤣. Gözleri ile de röntgen çekiyor mu acaba 😂
Maşallah teyzeye. Her eve lazım 😄
iyi ki varlar şu dünyadaki en güzel şey diye düşünüyorum
Annem bana bal yediriyor