Basliktaki soruyu soruyorum varsa eger yorum yazabilir mi bisi sormam lazim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Devlet hastanesinde ilgisiz ve özensiz oluyor. Faydalı olmaz. İmkanın varsa özel muayenehaneye gitmeye çalış.
Maalesef babam benim icin o kadar para vermez.
Abicim gitmeyin önünüze cıkıo o sonra bi şekilde
Ne gibi
Askeri sınav gibi şeyler
Ben uyku hapı almıştım sağlık belgesi alırken bana deli muamelesi yapmişlardı
Sicile islemiyor diye biliyorum ben ama
İlaç listende cıkıor
Ilac almayi dusunmuyorum ilac almazsam cikar mi
Ben baya antidepresan kullandim bitirdikten 3-5 gün sonra gittim sağlık belgesi aldim
Hangi sağlık belgesi?
Bana yazabilirsin çok deneyimliyim maalesef..
Ya ben 17 yaşımdayım gun ici asiri sinirliyim her an herkese her seye patlayip sinir krizi geciriyorum ve maalesef boyle hayat gecmiyor ergen ve ruh sagligi doktoruna gitsem doktor e okuluma girip aldigim belgelere falan bakmaz dimi
Yokbe o kadar yapmiyorlar sadece derslerin nasıl son zamanlarda düşme var mı diye sormuslardi bana
Peki neler sordular baska ne gibi sorular sordular. Ozur dilerim bunaltiyorum senu ama
Askim şimdi ben aralikli zamanlarda farkı olaylardan gittim uyku sorunu ve gelen karabasanlar yüzünden gittiğimde işte kaçta yatiyorsun oda ortamı nasıl ailenle aran nasıl diye sormuslardi bide kağıt vermişlerdi 1 ay sonra gel demişlerdi kağıttada işte kendini nasıl buluyorsun hiç unutamadığın olay ne falan diye sonra tekrar gittiğimde durumlar nasıl falan diye tekrar analiz yaptılar başka Zamanlarda gitme nedenim ise kalp ağrısı, depresyondu yaşadığım hastalik bende depresyon yapmış ben bunun farkında değildim kalp ağrılarım olduğu için doktor stresli misin ailenle aran nasıl baban nasıl falan diye sormustu seni üzen şeyler var mı derslerin nasıl falan diye öyle sorular soruyorlar
Ya peki ben İstanbul'da gitsem doktora bir dahaki randevuya Ankara'da gitsem oluyor mu? Maalesef annem babam ayri o sebepten Ankara'ya dönüyorum
Gecmis olsun bu arada...
Bence bi doktorla devam etmen daha iyi olur daha rahat hissettirir
Maalesef 9 ay boyunca annemde 3 ay boyunca babamda kaliyorum... Hazir tatilken gideyim diye dusundum.
He ozaman bi git buarada eğer ilaclik durumun olmazsa psikologtan devam et derim ama antideprsan kullanmaya başlarsan psikiyatriden
Ergen ve ruh sagligi hangisi oluyor ki
Ergen ve ruh sağlığı psikiyatri onlar tip okuyor sonra psikiyatri oluyor ya psikologlar 4 yıllık psikoloji mezunu ya işte ergen ve ruh sağlığı antidepresan yazabiliyor psikologlar yazamıyor eğer antideprsan yazmazsa psikiyatri kendini rahatlatmak için psikoga git
Ben ilk ergen ve ruh sagligina gitmeyi dusunuyorum ama antidepresan insani ruh gibi yapiyormus alkol almis gibi oluyormus oyle duydum ben. Epilepsim var bi de ilac yazarlar mi
Kişiden kişiye değişir aslında ben biraz ağır atlattim depresyonu oyüzden böyle duygusuz gibiydim çok uyku yapıyordu bende ama bazıları çok mutlu oluyor ve benim annemde epilepsi hastası o uyku sorunları için antidepresan kullaniyordu
Ya korkuyorum aslinda antidepresan kullanmaktan normalde ruh gibiyim daha da oyle olursam annemi üzerim diye cok korkuyorum açıkçası uyumak istemiyorum surekli okulum var ders calismam lazim..
Ben pek zeki öğrenci tiplerimden olmadığım için kendimi baya saldım ama kişiden kişiye değişir bu eğer yks senen ise psikiyatriye gitmek yerine terapi alabilirsin terapi almazsan bile anonim bir şekilde sorunlarini anlatmak istersen dinlerim:)
Ya soyle anlatayim o zaman ben..2019 senesine kadar annem babam her gun kavga ederdi kavga icinde buyudum her ne kadar mutlu bi aile gibi dursakta asla mutlu değildik babam hep baska cocuklara deger verirdi benden nefret ederdi annem ise hep beni severdi bana iyi gozukmeye calisirdi tabi o zamanlar cocugum bisi anlamazdim.2019 senesinde babam bana vurdu o zamanda biz koyde kalıyorduk tatil amacli annem zaten gitmeyi dusunuyordu babamdan bosanacakti babam izin vermiyordu babam bana vurmadan onceki gece evde cok büyük kavga oldu annem delirdi benim olduğum odaya geldi beni alip gidecekti babamda geldi odaya annem eline makasi alip kendine dogrulttu babamı tehdit etti falan babam annemi aldi diger odaya goturdu bende o sırada kalkip hemen amcamlara gittim onlar dugundeydi bizim evin yukarisinda ayaklarim ciplak kosuyodum amcamlarin oldugu yere ama nasil desem kulagimda bi ugultu sesler boguk geliyodu bi yandan da kulagim çinliyodu gidip yengemi kolundan tutup getirdim olaylar bi sekil cozuldu ben olaylar cozulene kadar ben koltukta dizlerimi kendime cekmis kafamı dizlerime yaslayip oylece durmustum hic bisi dusunemiyodum hissedemiyoduk kulagimdaki ugultu bitmemisti babamin bana vurdugu gun annemi bi sekil ikna edip jandarmayi arattim
Ailemizi hiç bir zaman biz secemiyoruz maalesef bilinçsiz kişiler anne veya baba olabiliyor ve bizlerde kalıcı izler bırakıyor seni belki tam olarak anlayamam ama empati yapabilirim cidden kötü bir durum küçük yaşta sana büyük bir sorumluluk yüklenmiş kendine resmen anne baba olmuşsun ne kadar geçmişte kalmışta olsa izi kalıyor aynı yaralar gibi.. şu an ailenle aran nasıl?
Annem jandarmayi arayip zorla tutuldugumuzu söyledi jandarmalarin gelmesini bekliyodum ben yolun basinda o zamanlar rahmetli dedem babami cagirip duruyodu anlamisti bizim gidecegimizi annem valizi yukarı cikartirken babam geldi o sirada da jandarmalar gelmisti ben muhabbet kusumu arabanin icine yerlestirdim annem evden ilac posetini getirmemi istedi gidip geldigimde ise babam jandarmalara bu kadin deli diyordu cok uzulmustum gercekten cok uzulmustum boyle bisi demesini hayatta beklemezdim bi sekilde bindik gittik karakola konustular annemle ben otogara gidip anneannemlere gitmek icin bilet aldik ben babamla vedalasamadim icim kirikti cok kirilmistim... Anneannemlere gittigimizden 1 hafta sonra ben okula yazildim ben okuldan ciktigimda annem evin bahcesinde oturup benim gelmemi beklerdi hep bir gun geldigimde ise bahçede anneannemin oturdugunu gordum annem nerde diye sordugumda gitti demisti butun hersey durmuştu benim icin kulagimda yine ugultu baslamisti sesler yine boguktu kendimi odaya atip aglamaya başladım sakinlesemedim 3 saat boyunca araliksiz agladim annem Ankara'ya gitmis dayimlarimjn yanina orada yasayacakmisiz falan onun icin gitmis annem ben grip olmustum her grip oldugumda annem mutlaka beni opup bana sarilirdi ilk defa wnnemin yoklugunu cok derinden hissetmistim o gun gece uyuyamadim okula giderken ruh gibiydim 3 gun sonra ise biz Ankara'ya gittik anneannemlerle annemi ilk gordugum an sarilmistik hayatımda ilk defa bu kadar mutlu olmustum sanirim
Güzelim annen bir şey için çabalamis senin için ve iyi ki yapmış iyi ki sessiz kalmamis ugrasmis ordakilerle nasıl aran
Biz o gunden beri Ankara'da dayimlarda kalmaya basladik yengem cok kiskanc cok cekilmez birisi hep bana laf atiyordu o zamandan beri ben her gun sinir krizi geciririm biz dayimlarla ayni binada olan bi eve tasindik ama soba veya dogalgaz yoktu kisti bi de benim kusum dayimlarda kaliyordu hayvan usutup hasta olmasin diye orada birakiyoduk bi gun dayim geldi ve dedi ki bu kusu istemiyorum bu evde dedi ve kusu verip gitti tekrar kulagimda cinlama ve ugultu baslamisti aglamaktan mahvolmjstum resmen bi sure sonra duzenimiz oturmaya başladı ama hep icimde babamin ozlemi vardi ne zaman beraber baba kiz gorsem yuzumu yere egerdim aglamamak icin hep buruk kaldi icim her babama gelisimde her gun aglarim neden bilmiyorum mutluyken bi anda aglamaya basliyorum 3 ayin sonunda ayrilik vakti geldigi zaman perisan oluyorum ne babami ne annemi birakmak istemiyorum babama merhem olsam annem yaralanıyor anneme merhem olsam babam.. kendime hic bi zaman iyi gelemedim annem her zaman benim yanımda oldu bilgisayarimi kulakligimi elimde ne varsa o aldi babam ise sadece kiyafet onun bile lafini yapiyor... Babamla annemi cok kez baristirmaya calistim bu sorumluluğu hep bana yüklemisti babam ama ben son sozunden sonra tekrar baristirmaya calismadim isin mi yoksa ailen mi dedigimde isini secmisti o an benim bütün cabam butun hevesim kirilmisti... Cok kotuyum gercekten asiri kotuyum harap olmus gibi hissediyorum birine bisi anlatmaya calissam anlamiyor ya da baska sekilde anlamak istiyor kendimi gercekten aptal gereksiz bi insan gibi hissediyorum...
Sadece anne tarafimla aram iyi baba tarafim beni evlendirme cabasinda..
Ve yasadiklarim gercekten bunlarla sinirli değil hepsini anlatmak istemedim seni bunaltmayayim diye..
Gercekten etrafımdakilere mutluymusum iyiymisim gibi davranmaktan cok yoruldum birine kotuyum desem cok abartiyosun senin yasadiklarini herkes yasiyo diyolar gercekten cok yoruldum cok gereksizmisim gibi hissediyorum asla iyi olamiyorum gercekten ne yapacagimi sasirmis durumdayim..
Eskisi gibi gulemiyorum normalde herseye gulerdim cok neseli bi kizdim hayattan zevk aliyodum 4 senedir soldum tukendim sosyal medyada komik birsey gorsem bile o bana komik gelmiyor hayattan zevk alamiyorum sadece oynadigim oyun zevk veriyor bazen..
Normal kilomdsn 25 kilo fazlayım zayiflamak istiyorum tekvandoya gidiyordum 4 aydir gidemiyorum okuldsn geldigim zamanlar kendimi yataga atip uyuyorum hayallerim var hedeflerim var ama cok bitkin hissediyorum..
Seni anlıyorum diğer insanların ne dediğini umursama. onlar sadece konuşurlar ben sana güveniyorum sen kafana koyduğun herşeyi yaparsın
Annen ve baban zamanında yaralanmis bundan tekrardan bir araya gelmek istemiyorlar anlayisla karsilamaktan baska şansın yok gibi ne kadar zor biliyorum ama dusunmemeye calis şu an duzeniniz var sen derslerine odaklan ki gelecegin güzel olsun
Tesekkur ederim. Psikiyatri sureci nasi oluyo bi hastaneden baska bi hastaneye (il disi) sevk edebiliyolar mi doktor degisikligi manasinda
Şimdi eğer seni takip etmek isterse ona il değiştircegini söyle tam nasıl olur bilmiyorum ama tekrardan randevu aldırır orada ve takipli olduğunu söyletir eğer o doktorda uygun görürse orada takipe alinirsin eğer takipli olmazsan zaten gerek yok
Takipli nasi oluyo ki
Ya genelde o ciddi depresyon kendine zarar verme gibi şeylerde oluyor doktor söyler zaren
Takipli olmayinca tek seferlik gitmis oluyorum dimi ya..
Yok aslında geneli 1 ay sonra tekrar gel diyor iki seans oluyor gibi
Anladimm tesekkur ederim baska sorum olursa yazabilir miyim🥹
Tabiki yazabilirsin
Tesekkur ederim tekrardannn
Rica ederimm
Öyle bişey mi varmış kanki
Varmis