Sağlık Akciğer kanseri olabilir miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 3 yıl sigara içtim Bırakma kararı aldım 6 gün oldu ama 3 gündür ciğerimde ağrı var bu normal mi? Akciğer kanseri olabilir miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
the_belansekerim Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Ne biliyorsun ciğerin ağrıyor belki orası değildir.Bende içtim 1 yıl bişi olmaz korkma.Yine doktora görün stres vs der 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Kürek kemiğinin orası işte the_belansekerim 1 yıl Bişi yok korkma Soran 1 yıl Sağol Allah'a inanamıyorum ya cehenneme giderim diye korkuyorum ya varsa diye the_belansekerim 1 yıl Orasını Allah bilir kardeşim ama yol yakınken tövbe edip cennet için çabala. Soran 1 yıl Çok sorguladigim için inansamda kalpten inanamiyom işte kafamda soru işareti var çünkü the_belansekerim 1 yıl Kafandaki soru işaretlerinin üstüne git savaş olmadan imana dön kurtuluş orası knk the_belansekerim 1 yıl Ve bu tür insanlara imanı tam oturmamış daha gelişim evresinde olanlara şeytan çok musallat olur maksat yanına çekmek asla kanma Soran 1 yıl Ya kanka kanma diyon ama inanamıyorum ki maalesef tamam tanrı varsa bile Kur'an'a inanamam aşırı sorguladim kimse ceval vermiyo soru isaretime the_belansekerim 1 yıl Yaz buraya bildiğim kadarı ile yardımcı olacağım.Sor sorularını the_belansekerim 1 yıl Hayalhanem var oraya da bak istersen
ZzAllalone Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 101% 1 yıl Akciğer filmi çektirebilirsen daha iyi olur, aklında şüphe kalmaz. 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Çok uzak ya Yorumla ZzAllalone 1 yıl Ciddi bir şey yoktur diye düşünüyorum, yoksa daha çok ağrı olurdu herhalde. Bir kaç gün daha takip et istersen. Ayrıca soğuk çarpmış bile olabilir belli olmaz. Yorumla Soran 1 yıl Aynen ya kpss çalışıyorum iki büklüm oluyorum ondan da olabilir belki Yorumla ZzAllalone 1 yıl Olur tabiki, streste eklenince her şey mümkün. Kolay gelsin, iyi akşamlar 👋🏻 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler iyi geceler Yorumla
Rubrum Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Normal, öksürürken kan gelirse (sıçrar biçimde ve pıhtı halinde olmayan) o zaman korkarsın. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Öksürük yok bu kürek kemiği ağrısı var hep akşamları hafiften ağrıyor Yorumla Rubrum 1 yıl Bişey olmaz Yorumla Soran 1 yıl Sağol emmi Yorumla Soran 1 yıl Nefes darlığı da oluyor ya Yorumla Rubrum 1 yıl Sigara içen herkeste oluyor o Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 561 cevap paylaştı. BT çekilse iyi olur riske atılacak konu değil. 0 0 Yorumla
ayseecicekk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Sigara bırakınca olabilir ama yinede doktora git 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne biliyorsun ciğerin ağrıyor belki orası değildir.
Bende içtim 1 yıl bişi olmaz korkma.
Yine doktora görün stres vs der
Kürek kemiğinin orası işte
Bişi yok korkma
Sağol Allah'a inanamıyorum ya cehenneme giderim diye korkuyorum ya varsa diye
Orasını Allah bilir kardeşim ama yol yakınken tövbe edip cennet için çabala.
Çok sorguladigim için inansamda kalpten inanamiyom işte kafamda soru işareti var çünkü
Kafandaki soru işaretlerinin üstüne git savaş olmadan imana dön kurtuluş orası knk
Ve bu tür insanlara imanı tam oturmamış daha gelişim evresinde olanlara şeytan çok musallat olur maksat yanına çekmek asla kanma
Ya kanka kanma diyon ama inanamıyorum ki maalesef tamam tanrı varsa bile Kur'an'a inanamam aşırı sorguladim kimse ceval vermiyo soru isaretime
Yaz buraya bildiğim kadarı ile yardımcı olacağım.
Sor sorularını
Hayalhanem var oraya da bak istersen
Akciğer filmi çektirebilirsen daha iyi olur, aklında şüphe kalmaz.
Çok uzak ya
Ciddi bir şey yoktur diye düşünüyorum, yoksa daha çok ağrı olurdu herhalde. Bir kaç gün daha takip et istersen. Ayrıca soğuk çarpmış bile olabilir belli olmaz.
Aynen ya kpss çalışıyorum iki büklüm oluyorum ondan da olabilir belki
Olur tabiki, streste eklenince her şey mümkün. Kolay gelsin, iyi akşamlar 👋🏻
Teşekkürler iyi geceler
Normal, öksürürken kan gelirse (sıçrar biçimde ve pıhtı halinde olmayan) o zaman korkarsın.
Öksürük yok bu kürek kemiği ağrısı var hep akşamları hafiften ağrıyor
Bişey olmaz
Sağol emmi
Nefes darlığı da oluyor ya
Sigara içen herkeste oluyor o
BT çekilse iyi olur riske atılacak konu değil.
Sigara bırakınca olabilir ama yinede doktora git