dedem sigara içmeyi bırakalı 5 sene oldu hala ceremesini çekiyor. Gerisini sen düşün. olma ihtimalin tabi yüksek, biliyorsun ve halâ içiyorsun. Nefret ederim bu sigaradan ya inşallah tez zamanda bırakırsın :(
Ya bir git sigara bir karton sigara versem bomba diye karakola götürürsün bide üç paket içiyorum diyor, türkiyeyi neden seviyorum biliyormusun, yalancıya hiç birşey yapmıyorlar😏
Bünyeye göre değişir 50 yıl için hiç bir şey olmayan var, Hiç sigara içmeyip akciğer kanseri olan var. Ama öksürmen iyi değil bırak demiyorum bırakman zor ama azaltman lazım.
3 paket ve en sert sigara kısa marlboro kanser olmasanda koah olma ihtimalin %90 ve bu hastalığa yakalandıktan sonra keşke kanser olsaymışım diyeceksin bence azalt ve sonra bırak derim yazık olur ben 17 sene içtim ve bıraktım çok şükür...
koah belirtisi başlamış bile fazla değil 10 yıl içinde geleceğin hastane Ankara Atatürk Gögüs Hastalıkları Hastanesi (sanatoryum) abim var orada sağlık memuru gelince yardımcı olur istersen
Çirkinlik den fotoğraf koymaya utanan kızlar, gelip burada sana asılıyor, bana çirkin diyor, sana hitap etmek istiyorum da harfler utanır. anlamıyorum sizi git bir erkek bul kendine, bizim aramiza insanlar bile giremedi sen mi gircen değişik
En İyi Cevaplar