Sağlık Arkadaşlar fotoğraf için kusura bakmayın. Et benim vardı boynumda sizce düşecek gibi mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 1 haftadır incir sütü damlatiyorum sabah ve akşam sizce düşecek gibi mi ya 🥺 Arkadaşlar fotoğraf için kusura bakmayın. Et benim vardı boynumda sizce düşecek gibi mi? Cevapla Fotoğraf Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl Duası var onun gidip hocaya okutturuyorsun İmam veya okuyan herhangi bir kadın da olabilir. Etrafını kalemle çiziyor onun ona göre dua okuyor Bir haftada geçiyor bende de vardı geçti okutturdum yani. 0 0 Yorumla
iceman20 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 67% 1 yıl doktora gittin mi hiç bunun için enfeksiyon kapabilir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gitmedim ama incir sütüyle geçer dediler küçüldü ama bilmiyorum Yorumla iceman20 1 yıl bence sen gene bi git doktora Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl düşer sanırım da burası boyuna hiç benzemiyor 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Sağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı. Düşer herhalde 0 0 Yorumla