AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet et beni. Bende de çıktı ya takip et çoğalırsa doktora görün derim
Bence küçük ve kötü durmuyor
Küçük ama ele geliyor yani ondan korktum. Hissediliyor et beni gibi bir şey galiba bilmiyorumda
Olsun bişey olmaz ya hastalık belirtisi vs değilse boş ver ben güzel duruyor kadında
Boynunda ne kadar kıl var
Herkese aynı açıklamayı mı yapayım? Bayılıyorsunuz demi insanlarda kusurlar bulup özellikle dile getirmeye? Tebrik ederim sizi de
Hayır ben kıllı diye kusur bulmadım çektiğin yer boynun değil ve buna yemin edebilirim. Üste çıkma çaban bana sökmez başkalarıyla eğlen
Boynum olan yere başka yerimi mi söyliyim? Dalga mı geçiyorsunuz?
Hayır başka yerin olan yere boynun demişsin. O görünenler sakal gibi kıl boyundkai ince tüyler değil. Ayrıca şeklem bile boyun değil. Yalanlarınızı başkalarına saklayın
Size mi inandırıcam? Uğraşamam cidden
Zaten ben de inanmam
Boynunda o kadar kıl mı var
Yakınlaştırıp çektim ve hadi var diyelim ne olcak. İnanılmazsınız. Kızlarda kıl, tüy olamaz diye bir şey mi var ya
Herkes de kıl tüyü olabilir Ama o beni dert etmekten önce o kılıntıyı dert edip çözmelisin diye düşünüyorum
Hiç dert etmiyorum biliyor musun. Tüylerime takıntılı değilim. Doğuştan ve tensel olarak tüylerim belli olabiliyor. Gerekli yerleri alırım zaten ben.
Yani senin için gerekli yerler neresi bilmiyorum burada Kaç yaşındasın onu da bilmiyorum ama bence benim görüşüm Tabii canım Akıllı seven de vardır
Seven, sevmeyen beni ilgilendirmiyor. Birine kendimi beğendirme amacım yok. Birini memnun etme amacım da yok. Her yerim de tüy çıkıyor ince de olsa. Yapcak bir şey yok yani anlatabiliyor muyum bunu? İnsanların tüylerine değil de sorunlarına odaklanılsa burada sorun olmayacak. Burayada hani bilen birileri vardır diye yazıyorum bu arada. Tabi doktora da gideceğim.
Estağfurullah Ben senin sorunlarına odaklanıyorum lazer senin için çok kesin bir çözüm olabilir o beni nasıl bir sorun ettiğini bir türlü anlayamadım
Minik bir şey ama ele geliyor ve ondan biraz panikledim. Yani çıkıntılı
Panikleyecek bir şey yok Rahat ol Herhangi bir sağlık problemi olduğunu sanmıyorum bu aralar sıkıldığın üzüldüğünde adet ettiğin bir şeyler var mı
Ay ne kadar itici ve iğrenç bir yorum utanmadan yazıyorsun bir de 40 yaşında adamsın ya çok normal olabilir yakından çekmiş ayva tüyüdür herkesin vücudu kılla kaplı insanız kendi totosunun kılına bakmadan gelmiş konuşuyor ayıptır ya gerçekten
@Uaena___ Sen benim totomu nereden gördün de tüylü olup olmadığını biliyorsun niye atlıyorsun buna evet 40 yaşındayım Evet genç bir kız ve ona bir tavsiyede bulunuyorum
Sapığınım
@Uaena___ yani ne olduğunu beni ilgilendirmiyor seni Sonra da yorum yapmadım sapık da olabilirsin sağlıkla olabilirsin seni tercih
Bu nasıl boyun harun abi
İyice yakınlaştırıp bakınca tüylerde belli ve esmerim napabilirim? Çok mu garip yani
Siyah kıllarını makinayla al
Lazer yaptırın kardeşim kıl niye var boynunda
Uzaktan cek anlasilmiyo
erkeksin
Aynen erkeğim. canım canım yorum yapmayın
Yok, yala beni.
Evet
Minicik ama telefonla yakınlaştırıp bakınca böyle. Ve ele geliyor yani
Büyüt kurbanda kesersin