Sağlık En son kaç kilo aldın? Çocukgelişimciiks Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Genelde aldığım kilo max 3-4 sonra düzenli beslenme, spor, bol su tüketimi mis😌 En son kaç kilo aldın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Kilom idealdir her zaman için 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Sağlık konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bu aralar veriyorum gadası 0 0 Yorumla
Eslemm18 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl 2 kilo almışım 54 tüm şu an 56 spor felan yaptığım yok 2 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Hep aynı kiloda olsam da birkaç gündür düzenim değişmişti, kilo vermişim. Aslında pregosteron kullandığım için alırım diyordum. Kendimle pek ilgilenememişim anlaşılan. Şimdi de açım, gidip yemeye eriniyorum. İşimiz var. 0 0 Yorumla
tubahanimmi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sanırım 3,4 kilo almisimdir boğazıma düşkün biriyim 1 0 Yorumla
Fikriminincegülü4 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kilo almadım ya, 1 kilo vermişim hatta 😂 55 değilim artık 54 olmuşum 🥺 1 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% 1 yıl Sağlık konusunda 682 cevap paylaştı. Kilom hep standartta öyle fazla fazla alıp verdiğim bir durum olmadı 0 0 Yorumla
Minehoca Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 94% 1 yıl Aldim değilde verdim diyelim😊 20 kilo doğum kiloları 0 5 Yorumla criollo 1 yıl ne kadar sürede? Yorumla Minehoca 1 yıl @criollo 6 ay civarı Yorumla criollo 1 yıl baya sıkı bir program uygulamışsın belli ki taze annelerdensin ne de olsa (yani doğum yapalı çok uzun süre geçmeyen) :D Yorumla Minehoca 1 yıl @criollo taze sayılmaz 41 yaşında 3. Bebek. Kilo sevmiyorum beden eğitimci olumca da gözüme batıyor şükür rahatladım Yorumla Minehoca 1 yıl Aralıklı oruç denedim ve kardio 1 ay Yorumla
OverCross Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Tartıda farklı farklı çıkıyor ama Haziran ortasından bu yana 14 kilo almışım 0 0 Yorumla
ruhumcokyaslandi Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl 8 kilo aldim yaa bu derslerden dolayi falan ama max 2 ayda veririm 0 6 Yorumla kuslal 1 yıl Beraber verelim mi 👉🏻👈🏻 Yorumla ruhumcokyaslandi 1 yıl Verelimmmm. nasil olacak Yorumla kuslal 1 yıl Aşkım buraya istek at ben burdan yazamıyorum binniesko Yorumla ruhumcokyaslandi 1 yıl Ettimm Yorumla kuslal 1 yıl Gelmedi ya Yorumla ruhumcokyaslandi 1 yıl Mesaj attım Yorumla
Freshçilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Of kilo almışım sus ahahja 0 1 Yorumla Freshçilek 1 yıl 4 kilo vermem lazım
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hiç kilo almadım uzun zamandır 46 / 49 arası hep 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yapım gereği kilo almıyorum, şanslı bünyem var 🤭 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 325 cevap paylaştı. 2 kilocuk almisim 🥹 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 592 cevap paylaştı. En son 3 kilo verdim 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. 81 kiloyum 🤭 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Sağlık konusunda 675 cevap paylaştı. 4 kilo almışım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kilom idealdir her zaman için
Bu aralar veriyorum gadası
2 kilo almışım 54 tüm şu an 56 spor felan yaptığım yok
Hep aynı kiloda olsam da birkaç gündür düzenim değişmişti, kilo vermişim. Aslında pregosteron kullandığım için alırım diyordum. Kendimle pek ilgilenememişim anlaşılan. Şimdi de açım, gidip yemeye eriniyorum. İşimiz var.
Sanırım 3,4 kilo almisimdir boğazıma düşkün biriyim
Kilo almadım ya, 1 kilo vermişim hatta 😂 55 değilim artık 54 olmuşum 🥺
Kilom hep standartta öyle fazla fazla alıp verdiğim bir durum olmadı
Aldim değilde verdim diyelim😊 20 kilo doğum kiloları
ne kadar sürede?
@criollo 6 ay civarı
baya sıkı bir program uygulamışsın belli ki taze annelerdensin ne de olsa (yani doğum yapalı çok uzun süre geçmeyen) :D
@criollo taze sayılmaz 41 yaşında 3. Bebek. Kilo sevmiyorum beden eğitimci olumca da gözüme batıyor şükür rahatladım
Aralıklı oruç denedim ve kardio 1 ay
Tartıda farklı farklı çıkıyor ama Haziran ortasından bu yana 14 kilo almışım
8 kilo aldim yaa bu derslerden dolayi falan ama max 2 ayda veririm
Beraber verelim mi 👉🏻👈🏻
Verelimmmm. nasil olacak
Aşkım buraya istek at ben burdan yazamıyorum binniesko
Ettimm
Gelmedi ya
Mesaj attım
Kilo almam aksine veririm
Of kilo almışım sus ahahja
4 kilo vermem lazım