Bir ay boyunca haftada sadece 2 3 akşam yemeği yesem diğer günler kahvaltı ile dursam bol su içip yürüyüş egzersiz yapsam kaç kilo verebilirim yağ yakabilir miyim güncel kilom 157 boy 63 kilo 55 olmak istiyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Normal yemek yiyin karnınızı doyurun. Bol yağlı şekerli şeylerden uzak durun abur cubur ve kızartmalar yani. Bol su için ihtiyacınızdan çok fazla içmeyin. İnternetten bakabilirsiniz ne kadar su içmeniz gerektiğinize. Bide spor yapın en sağlıklı kilo verme bu şekilde olur diye biliyorum
Vücudu aç birakarak da daha hızlı kilo veriliyormus ya onu yapmak istiyorum 3 hafta sonra düğün var onun icin
Hızlı olması iyi değil ama. Önemli olan kalpri açığı oluşturmak. Dengeli beslenip Bol spor yapmak 👍🏻
Tabii ki ama bende de soyl bir durum var ne yesem yarıyor direkt sisiriyor ama yemeyince hemen belli oluyor 1 ayda 4 kilo verdim az yiyerek yürüyüş yaparak falan ama şimdi daha hızlı vermem lazım düğüne kadar 60in altına düşsem yeter
Yani dugun bir hedef aslında
Evet anladım. Düğüne ne kadar var acaba
Bide isterseniz bazı egzersizler atabilirim evde yapılan esneme hareketleri gibi çok basit
18 gün var. Ben de egzersiz programları var ama onları yapmaya pek vaktim olmuyor bazılarını yapıyorum tabi. Evde bel inceltici disk var twister onu kullanıyorum bide
Karın kası egzersizleri yaparsanız bel incelir zaten. Ayrıca su ile doyurup kilo vermek sağlıksız diye biliyordum
Bogaz durmuyornki zatenn dün adana kebap yaptım bugün et sote. Bide yemek yemeyecehim diyorum inşallah hakim olurum kendime
İrade çok önemli. Eğer vakit ayırıp iradenizi sağlamlaştırmak istiyorsanız beyhan budak irade yazıp YouTube dan video izleyebilirsiniz çok iyi bir psikolog kendisi verdiği taktikler size çok yardımcı olacaktır. Kitap okuyorsanız jules payot isimli yazarın irade eğitimi kitabı var. İnsanların neden iradesinin zayıf olduğunu ve nasıl irade sahibi olunacağını araştırmış ve güzel bir kitap yazmış. (Alıcaksanız iş bankası yayınları öneririm) onun dışında da et yemek falan sorun değil ama soslar yağlı olduğu için kilo aldıran şeyler genelde soslar oluyor. O yüzden yerken dikkat ederseniz çoğu şeyi yemede herhangi bir sakınca yok. Bide dediğim gibi karın kası egzersizleri var daha çok yağı yakıp kasları gösterme odaklı. Onları her gün yapsanız düğüne kadar baya baya faydasını görürsünüz okuduğunuz için teşekkürler
Bn de bilgi için teşekkür ederim bakacağım mutlaka birde gündüzleri aşırı sıcak olduğu için evde yürüyüş yapıyorum tempolu şekilde 3 - 5 bin adım falan akşamları da ara sıra yürüyüş yoluna çıkıyorum evde yürüyüş yapmak da faydalı olur nu sence
Hareket etmek her türlü faydalı olur ancak şöyle ki. 3 saat yürümek yerine 1 saat bisiklet sürmeyi tercih ederim. Yorucu terletici hareketler güzel kalori yakmanızı sağlar. Yürüyüş de iyi ama kilo vermek için her gün 1 saat yürüyüp kaloriyi hesaplayıp falan yemek lazım. Size tavsiyem karın kası egzersizleri. Yazın zaten sıcak. Evde oturuyoruz genelde çoğumuz. Ben başlıyorum squat olsun mekik olsun zaten dışarı çıkacak dermanım kalmasa ne olur ki çıkmıyorum. Eğer sizde çıkmıyorsanız düğün gününe kadar gücünüz tükenip kaslarınız yanana kadar squat yapın diğer hareketleri yapın ayaktayken bacaklarınızı karnınız hizasına çekin sırayla bunları haliniz kalmayana kadar yapın sonra yürüyüş yapın. Eğer düğüne kadar spora bol vakit ayırırsanız kaslı bile olursunuz. Spor salonu falan şart değil evde yapabilirsiniz de çok kolay.
Bu şekilde ayda 2 3 kg gider bence