Ekonomik özgürlüğüm yok stresten ikidir erken adet oluyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Değer verdiğin sevdiğin biriyle vakit geçirmen mutlu olduğun yerde olmak
Çalışma hayatınız olduğunda ekonomik özgürlüğü bulacaksınız
Yok işte maalesef kilitli kaldım
Mutlaka olacaktır böyle kalmayacaktır
İnşallah benim için hayırlı bir işi olsun diye dua eder misiniz
Rabbim sana en hayırlı iş kapısını versin inşallah
Allah razı olsun
Senden de Allah razı olsun
Bı kadın senden gerçekten etkilniyor olsa ve sana maddi destek verse onunla yakinlaşırmısın. Tek şartı gizlilik olsa
Yok ben erkeklerden hoşlanıyorum
Ön yargılı olmasan keşke
Bana anlat ben dinlerim seni.
Ama sadece buradan kabul eder misiniz gizliden çıkamam sonuçta özel bir şeylerden bahsedeceğim
Kendini nasil rahat hissediyosan.
Tamam anlayışın için teşekkür ederim
Saçma geliyor şu an bi düşününce bile ama insanları aşırı takıyorum bu sorunu hallettiğimi düşünüyorun ama içten içe devam mı ediyorum anlamadım
Ben neden o kadar rahat degilim istedigimi elde edemiyorum gibi dusuncelere mi giriyosun.
Evet
Tamamen buna odaklı değilim elimde güzel şeyler de var ama rahatsız ediyor işte
Sen kendini degersiz goruyorsun. Insanlar istedigi gibi birini bulup onunla herseyi yapiyor her istediklerini yaptiriyor ben neden olamiyorum diye ama senin sosyal aktivitelere katilman lazim insan icine cikman lazim. Birileri tarafindan farkedilmen lazim. Inslarla diyalog icinde olan lazim. Ozguven eksikligiyle sadece izler kalirsin.
Hepsinin farkındayım:( sosyal aktivitelere katılıp insan içine çıkma konusunda biraz sıkıntı çekiyorum biraz küçük insanların tehlikeli olduğu bir yerde yaşıyorum buradan şansımı denemek istiyorum sohbetin sonu belli hep libidon yüksek mi 😒
Oda komik bi durum. Yazisip cinsel konulara girmek. Eziklik yani psikolojik sorun. Konusnayi dene bulundugun bolge de yani alisveris yaparken bile yalandan iki diyaloga girebilirsin on yargili davranma bu sekil de asamassin. Ummadigin tas bas yarar derler.
Sahi öyle de oluyor. İnsanlar ukalaca ters bi tepki verirse diye çekiniyorum çoğunlukla böyle kalmaktan iyidir sanırım. Her fırsatta şansımı deneyeyim
Neden ukalaca ters tepki versinler ki sosyal hayatta da insanlar kendilerine soru sorulmasi hoslarina gider. Mesala annem marketten birsey ister anlamam bazen bilmem nasil birsey oldugunu. Bir tane kadina sorarim markette hanim efendi birsey soracam boyle birsey varmis ama ben bilmiyorum evden annem istedi diyorum urunu gosteriyor bana hatta cesitlerini de soyluyor fikirlerini almak da guzeldir yani hatta bu cesitlerde hangi paketi dedi ara sor diyo oyle yani.
Delisi bana denk gelebiliyor en basitinden hiç unutmam bime gittim çalışana bi ürün sormuştum raflara bakıp gelip yok dedi sonra tamam teşekkür ederim iyi günler dedim hiçbişey demedi indirmiş suratını üstümü başımı süzüyor:D
😂😂 BİM calisanlari oyle bak o konuda haklisin valla
Başka zaman olsa onlar gelir hata bende işte gelmeyen adama ne gidiyorum 😂
Onlar gelir dediklerin ayakkabi ve giyim magazalarinda oluyor genel de 😂. Hani nasil birsey baktiniz diyor ya. Sundan istiyorum diyosun sonra karsina 10 tane farkli cesitler sunuyor. 😂😂
Uc harfli calisanlari yılmış calismaktan hakikatten cok yoruluyorlar ama buda tabi vatandasa yansiyor.
Gezdirim seni hava al az
Teşekkür ederim nasıl gezdireceksin
Ortak yerde buluşup bir yerleri dolaşmak laflamak bir şeyler alırız yeriz içeriz lazım bana arada
Anladım sağolun ama gelemem buradan gizli bir şekilde konuşabilirim sadece
Niye iller aynıysa iyi gelirdi sana da
Ancak buradan anlatabilirim özelimi açacağım sonuçta gizli kalmam gerekiyor
Sıkıntı yok benim de dertlerim var yani anlatırım
Tamam teşekkür ederim anlayış için
Yaşadığın tepkileri normal olduğunu düşün
Hangi sehirdesin
Niye sordunuz
Önemli ekonomi için şehir
Konya
Gizli kalmak istiyorum
Kalacaksın zaten