Sağlık Arkadaşlar buz yerken ici boş olan dişim napcam? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bu saatde hastaneye de gidemem kimse yok şu an Güncellemeler1 yıl İçi boş olan dişim kırıldı* Arkadaşlar buz yerken ici boş olan dişim napcam? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Saesdepore Takip Et Xper 2 Yaş: 28 1 yıl Karanfil basmak, ağrı kesici özellik yapıyorNane yağı ya da toz nane basmak Tuzlu sirkeli suyla gargar AğrıkesiciAcilen dişten randevu. 0 0 Yorumla
güneş887 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çürük gibi görünüyo 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Evet içi boş dedim zaten çürük hemen kırıldı Yorumla güneş887 1 yıl Biraz daha çürürse ağrıdan duramayacaksın temizletmen lazım çürüğü Yorumla Soran 1 yıl Neredeyse 1 yıldır böyle ağrimiyor neden bilmiyorum Yorumla güneş887 1 yıl Köke ulaşmamış demek ki Yorumla Soran 1 yıl Daha mi iyi Yorumla güneş887 1 yıl Köke ulaşırsa ordaki sinir uçlarına ağrı verir zaten ilerledikçe köke doğru gidiyor ve dişi ağrıyanlar tedaviyi aksatıp köküne kadar bekletenler oluyor. Yorumla
nsjdd Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Hava alır ağrı yapar. Dolgu yapılması lazım. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ortadan ikiye ayrıldı ama çıkmadı yerinden napcam Yorumla nsjdd 1 yıl Doktora gitcen yarın mecbur. Hava aldıkca ağrıyacak çünkü yarına kadar çok konuşmamaya çalış hava almasin Yorumla Soran 1 yıl Devlete randevusuz gitsem alırlar mi acil olarak Yorumla nsjdd 1 yıl Bilmiyroum ama randevsuuz muayne ediyorlardır heralde Yorumla
cetin2861 Takip Et Bilge Yaş: 37 1 yıl Agiza bak agiza at agizli 😂 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka şimdi Yorumla cetin2861 1 yıl Bi insan niye buz yer ki aws. Cocukmusunuz siz garip garip seyler yapiyonuz Yorumla Soran 1 yıl Valla canim çekti küçükken yiyoduk hep bi alip yiyim dedim bide hayvam gibi isiriyodum olan oldu 🙂 Yorumla cetin2861 1 yıl Gecmis olsun. Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yapacağın hiçbir şey yok. Yarın halletmen lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Dolgu ablacim neyini soruyorsun bunun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kirilan dişin parçasini çıkarayım mı? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oynamadan doktora git Yorumla
Aslıhanak Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Ağrısı var mı şu an 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Yok ağrısı ama uyursam sabah o diş çıkar yerinden aceba hastanede yapıştırabilirler mi Yorumla Aslıhanak 1 yıl Yapıştırmak diye bi şey yok En kısa sürede acile gitmelisin Yorumla Soran 1 yıl Dolgu ile halolur heralde Yorumla Aslıhanak 1 yıl Olur evet Yorumla Soran 1 yıl Devletde yapıyorlar mi randevusuz muayene acil olarak Yorumla Aslıhanak 1 yıl Acil de yapmazlar ama ilaç yazarlar Randevu mhrsden alabilriisn Yorumla Soran 1 yıl Randevuyu bekleyemem mecbur özele gitcem Yorumla Aslıhanak 1 yıl Tercih sizin ama önce bi mhrs den en yakın randevuya bakabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır bakarım birazdan bu arada bilgilendirdiğiniz için teşekürler Yorumla Aslıhanak 1 yıl Rica ederim Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 441 cevap paylaştı. Kerpeten ile cek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Karanfil basmak, ağrı kesici özellik yapıyor
Nane yağı ya da toz nane basmak
Tuzlu sirkeli suyla gargar
Ağrıkesici
Acilen dişten randevu.
Ne oldu yani? Şikayeti anlamadan bir şey diyemem dkdk
Çürük gibi görünüyo
Evet içi boş dedim zaten çürük hemen kırıldı
Biraz daha çürürse ağrıdan duramayacaksın temizletmen lazım çürüğü
Neredeyse 1 yıldır böyle ağrimiyor neden bilmiyorum
Köke ulaşmamış demek ki
Daha mi iyi
Köke ulaşırsa ordaki sinir uçlarına ağrı verir zaten ilerledikçe köke doğru gidiyor ve dişi ağrıyanlar tedaviyi aksatıp köküne kadar bekletenler oluyor.
Hava alır ağrı yapar. Dolgu yapılması lazım.
Ortadan ikiye ayrıldı ama çıkmadı yerinden napcam
Doktora gitcen yarın mecbur. Hava aldıkca ağrıyacak çünkü yarına kadar çok konuşmamaya çalış hava almasin
Devlete randevusuz gitsem alırlar mi acil olarak
Bilmiyroum ama randevsuuz muayne ediyorlardır heralde
Agiza bak agiza at agizli 😂
Ne alaka şimdi
Bi insan niye buz yer ki aws. Cocukmusunuz siz garip garip seyler yapiyonuz
Valla canim çekti küçükken yiyoduk hep bi alip yiyim dedim bide hayvam gibi isiriyodum olan oldu 🙂
Gecmis olsun.
Yapacağın hiçbir şey yok. Yarın halletmen lazım
Dolgu ablacim neyini soruyorsun bunun
Kirilan dişin parçasini çıkarayım mı?
Oynamadan doktora git
Ağrısı var mı şu an
Yok ağrısı ama uyursam sabah o diş çıkar yerinden aceba hastanede yapıştırabilirler mi
Yapıştırmak diye bi şey yok
En kısa sürede acile gitmelisin
Dolgu ile halolur heralde
Olur evet
Devletde yapıyorlar mi randevusuz muayene acil olarak
Acil de yapmazlar ama ilaç yazarlar
Randevu mhrsden alabilriisn
Randevuyu bekleyemem mecbur özele gitcem
Tercih sizin ama önce bi mhrs den en yakın randevuya bakabilirsin
Tamamdır bakarım birazdan bu arada bilgilendirdiğiniz için teşekürler
Rica ederim
Kanal tedavi..